Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Έτσι θα ονομάσουν το τέταρτο παιδί τους!

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Έτσι θα ονομάσουν το τέταρτο παιδί τους!
Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα γίνουν γονείς για τέταρτη φορά, όπως σας ενημερώσαμε στο Youweekly.gr. Το ζευγάρι περιμένει γιο και σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, ο τραγουδιστής αποφάσισε να δώσει το όνομα του πατέρα του. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά, που ο τραγουδιστής και η σύντροφός του θα δώσουν σε παιδί του όνομα από την οικογένειά τους.

Δείτε την τρομερή ομοιότητα του Σάκη Ρουβά με τον αδελφό του! Είναι ίδιοι!!

Ο πατέρας του Σάκη Ρουβά, ο Κωνσταντίνος Ρουβάς έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες αφού συμμετέχει στο ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας και εργάζεται ως τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο του νησιού. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη πήρανε την απόφαση μαζί με την βάφτιση του γιου τους να πραγματοποιηθεί και ο γάμος τους. Μπορεί οι πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτό θα γίνει τον Σεπτέμβριο αλλά δεν είναι σίγουρο. Μάλιστα, η πρώτη σκέψη ήταν να γίνει στην Κέρκυρα, αλλά το ζευγάρι σκέφτεται ότι θα είναι δύσκολο να μετακινηθούν οι καλεσμένοι και έτσι θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στην Αθήνα.

Δείτε ακόμη: «Δεν άκουγα Ρουβά γιατί έλεγαν πως είναι αντίχριστος!: Οι δηλώσεις Ελληνίδας ηθοποιού που μας άφησε άφωνους!



Δείτε ακόμη: Δείτε την υπερπολυτελή βίλα της Ελένης Μενεγάκη στο Καστρί! Θα πάθετε πλάκα! (Photos)



Δείτε ακόμη: Ο Αλέξανδρος Ρήγας απαντάει σε μια ερώτηση μυστήριο: Γιατί φοράει πάντα μαύρα ρούχα;



Δειτε ακόμη: Πόλεμος δίχως τέλος! Η νέα σελίδα της Φαίης Σκορδά και η κατακραυγή των θαυμαστών του Παντελίδη!