Δείτε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλιά της Κάτιας Ζυγούλη σε δημόσια εμφάνισή της

Δείτε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλιά της Κάτιας Ζυγούλη σε δημόσια εμφάνισή της
Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη περιμένουν για τέταρτη φορά τον πελαργό να τους φέρει ένα ακόμη παιδί που θα συμπληρώσει την πολύτεκνη οικογένειά τους πλέον, όπως σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr.

Η Κάτια διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και λίγο πριν γεννήσει επισκέφτηκε το μαιευτήριο μαζί με το Σάκη, όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του εθεάθησαν στο «Λητώ» την προηγούμενη εβδομάδα, όπου είχαν προγραμματισμένες εξετάσεις.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η Κάτια έχει πάρει πολύ λίγα κιλά, αλλά η φουσκωμένη κοιλιά της διακρίνεται πλέον καθαρά. Με φαρδιά ρούχα και πάντα στυλάτη, είχε καταφέρει να την κρύψει για αρκετό καιρό μιας και δεν ήθελε να διαρρεύσει η είδηση, ώστε να το χαρεί περισσότερο με το σύντροφό της. Παρόλο που έκανε δημόσιες εμφανίσεις, κανείς δεν είχε καταλάβει οτι ήταν έγκυος και δεν είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της. (Στο Youweekly.gr είχατε δει τις πρώτες φωτογραφίες από την τέταρτη εγκυμοσύνη της Ζυγούλη.)

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας περιμένωντας το δεύτεο γιο που θα κάνει παρέα στον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και την Αναστασία. Όσο για το όνομα που θα του δώσουν, θα είναι αυτό του πατέρα του τραγουδιστή, Κωνσταντίνου.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Youweekly.gr:

zigoulizigouli2zigouli3

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό ΟΚ.

Δείτε ακόμη: Ρουβας – Ζυγούλη: Σε 2 μήνες περιμένουν τον γιο τους – Καυτά φιλιά μπροστά στον φακό του Youweekly.gr!

Δείτε ακόμη: Κάτια Ζυγούλη: Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης!

Δείτε ακόμη: Η απίστευτη απάντηση της Κάτιας Ζυγούλη για το σύμφωνο συμβίωσης με τον Σάκη Ρουβά – Τι συμβαίνει ανάμεσα τους;