Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Αρναούτογλου κάρφωσε την Ηλιάκη on air: "Παλιά που με είχες ερωτευθεί..."

iliaki
News 07.04.2016 08:44

Η Μαρία Ηλιάκη ήταν καλεσμένη στο “The 2night Show” το βράδυ της Τετάρτης και αποκαλύφθηκαν αρκετά πράγματα στον αέρα της εκπομπής. Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η παρουσιάστρια υπήρξε ερωτευμένη μαζί του, κάτι που πραγματικά μας άφησε κάγκελο... Η Μαρία δε, επειδή είναι δεσμευμένη γυναίκα πλέον, όπως είπε και η ίδια, του φώναζε ότι έλεγε ψέματα και αντιθέτως αυτός είχε προσπαθήσει να της προξενέψει τον Κανάκη. «Δεν σε ερωτεύτηκα ποτέ εγώ Γρηγόρη. Που ήθελες να μου προξενέψει τον Κανάκη; Μου είχες πει “ωραίος ο Κανάκης, θες να τα φτιάξετε;” Και σου λέω “δεν μου αρέσει καθόλου ο Κανάκης”».

Η Μαρία ωστόσο πέρασε στην αντεπίθεση, γι'αυτό που αποκαλύψε ο Γρηγόρης και τον παλιό τους έρωτα..και είπε για τον τσακωμό με τον Κανάκη...Δείτε την αντίδραση του Αρναούτογλου στο βίντεο που ακολουθεί:ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αυτός είναι ο λόγος που επισκέφτηκα την μάνα του Παντελίδη….»Η «σφαλιάρα» της Μενεγάκη στην Κορομηλά – Μαίνεται ο πόλεμος για τις δυο ξανθές παρουσιάστριεςΝτύθηκε νύφη η Αγγελική Ηλιάδη – Λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του Γκέντσογλου

Share