Η νέα selfie διάσημου ηθοποιού που κατέρριψε το ρεκόρ της Ellen DeGeneres! Έχει τρελάνει το διαδίκτυο...

Η νέα selfie διάσημου ηθοποιού που κατέρριψε το ρεκόρ της Ellen DeGeneres! Έχει τρελάνει το διαδίκτυο...
Ήταν πριν από 2 χρόνια περίπου όταν μια σέλφι από το Χόλιγουντ έβαλε για τα καλά στις ζωές μας αυτού του είδους τις φωτογραφίες. Σε εκείνη την απονομή των Όσκαρ, η Ellen DeGeneres είχε τραβήξει μια επική σέλφι με τους διάσημους φίλους της, την οποία είχε δημοσιεύσει στα social media και έσπασε κάθε ρεκόρ σε likes, retweets και σχόλια.

Σήμερα όμως μια νέα σέλφι ήρθε να καταρρίψει το ρεκόρ της. Ο Will Smith έβγάλε μίαατρόμητη σέλφι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Collateral Beauty. Κάπου ανάμεσα στους εντατικούς ρυθμούς των γυρισμάτων που γίνονται στη Νέα Υόρκη τις τελευταίες εβδομάδες.μάζεψε όλο το καστ και τους έβαλε να ποζάρουν. Kate Winslet, Helen Mirren και Keira Knightley είναι ανάμεσα στους σταρ της επικής φωτογραφίας.

“Νομίζω ότι σύντομα θα χρειαστώ μακρύτερο χέρι! Μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με μια καταπληκτική ομάδα ηθοποιών! #CollateralBeauty”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Facebook. Η selfie αυτή δεν έχει προηγούμενο, καθώς έχει συγκεντρώσει πάνω από 350 εκατ. Likes!

Δείτε την φωτογραφία στο Youweekly.gr:

smithsmith2Δείτε ακόμη: Είδηση βόμβα: Πασίγνωστος ηθοποιός κατηγορείται οτι έβαλε να σκοτώσουν την πρώην του!

Δείτε ακόμη: Η απίστευτη αποκάλυψη για την Μέριλιν Μονρόε 54 χρόνια μετά τον θάνατό της που μας σόκαρε!

Δείτε ακόμη: Ημισκούμπρια: Θα εκπλαγείς όταν μάθεις από πού πήρε το όνομά του το συγκρότημα!