Δήλωση- σεισμός: \"Μόνο κρέμα για αιμορροΐδες δεν έχει διαφημίσει ο Σάκης Ρουβάς\" - Ποιος το είπε

Δήλωση- σεισμός: \
Δεν μασά τα λόγια της. Μια δήλωσή της και μόνο είναι αρκετή για να... ανάψει φωτιές στη showbiz, αφού φημίζεται για τον αιχμηρό της λόγο και την δυναμική της προσωπικότητα. Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Τσόλκα, που απολαμβάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη στο "Ε". Αυτή τη φορά, από τα βέλη της δημοσιογράφου δεν ξέφυγε ο απόλυτος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς, καθώς όπως δήλωσε τον βλέπει... παντού.

"Πρωταγωνιστής σε ταινίες, πρωταγωνιστής σε αρχαίο δράμα, πρωταγωνιστής σε παιδικό θέατρο ως Ηρακλής, ερμηνευτής –να τες και οι ένοχες σιγά σιγά- έργων Θεοδωράκη και διαφήμιση! Πολύ διαφήμιση! Διαφήμιση για τα φτηνά ρούχα που έφεραν το όνομα του σε αλυσίδα καταστημάτων. Διαφήμιση για πατατάκια. Διαφήμιση για φρυγανίτσες. Διαφήμιση για γιαουρτάκια. Διαφήμιση για να ψηφίσουμε «Ναι» στο δημοψήφισμα του περασμένου καλοκαιριού. Διαφήμιση ακόμα και για λαμπάδα με τον ίδιο κούκλο για την Ανάσταση. Και παρουσιαστής. Στο πρώτο X Factor, το χλιδάτο του ΑΝΤ1, στο τωρινό ψιλομιζεράκι του ΣΚΑΪ, σε μια εκπομπή παλαιοτέρα με ανθρώπινες ιστορίες, «ηρώων της διπλανής πόρτας». Και πάντα φωτογραφίσεις για εξώφυλλα. Και η Κάτια δίπλα του, πάντα γελαστή σα γιγαντοαφίσα εταιρείας μόδας. Και να και στα παιδιά στον Πειραιά, στους προσφυγές για πόζες τρυφερές με αγκαλιά βρέφη και ευαισθησία να φανερώνεται στα φλας. Α! Και στην αφή της Ολυμπιακής φλόγας, μέσα ο Σάκης. Παρ ολίγων να κάνει πιο κει την πρωθιερεια να ανάψει τη δάδα μόνος του, δηλαδή ψάλλοντας παιάνα! Και ναι, ο άνθρωπος «πουλάει» και είναι απόλυτα ανγνωρίσιμος και ωραίος. Και χωρίς να είναι γνωστός ως ο Ρουβάς, εδώ, μόνο το πρόσωπο του είναι στην γειτονική μας Τουρκία πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση για… αιμορροΐδες! Εν αγνοία του βέβαια, αλλά και εν γνώση του να ήταν, πάλι δε θα μας ξάφνιαζε", έγραψε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος στο kourdistoportocali.

TSOLKA121 Ενώ συμπλήρωσε πως, "γιατί τόση έκθεση και τόσο ασύνδετη πορεία; Δηλαδή με τόσο πολύ Σάκη, όσο ωραίος και να ναι, θα φτάσουμε να αναπολούμε κάνα «απ την Αντίκερα προβάλλει ο Ζαχαριάς και ξεμακραίνει το ελανίτικο καράβι» και ώσπου να γίνει μόδα θα προλάβει να το πει ο Σάκης σε συναυλία αντάρτικων στη πλατεία Καλλιθέας".

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γέννησε η Κάτια Ζυγούλη – Σε πελάγη ευτυχίας ο Ρουβάς



Διάσημος τραγουδιστής δηλώνει οτι έχει δει τον Ιησού Χριστό! Διαβάστε ποιος είναι…



Ελληνίδα τραγουδίστρια σοκάρει: «Έχω φέρει το τακούνι σε κεφάλι άντρα!»- Ποια το είπε