Δύσκολες ώρες για την Τέτα Καμπουρέλη! Της έκλεψαν 100.000€ - Οι ληστές τραυμάτησαν τον άντρα της!

Δύσκολες ώρες για την Τέτα Καμπουρέλη! Της έκλεψαν 100.000€ - Οι ληστές τραυμάτησαν τον άντρα της!
- Εφιαλτικές στιγμές για διάσημη nail artist τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου!
- Τρεις άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της την ώρα που κοιμόταν με τον σύζυγό της
- Οι δύο κρατούσαν πιστόλια κι ο ένας λοστό
- Τους ακινητοποίησαν και πήραν χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα αξίας περίπου 100.000 ευρώ!
- Ο σύζυγός της επιτέθηκε στον έναν από τους δράστες με αποτέλεσμα να "πέσουν" πυροβολισμοί, χωρίς ευτυχώς να έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς
Τον τρόμο έζησε πασίγνωστη nail artist, με πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις στο ενεργητικό της, μέσα στο ίδιο της το σπίτι, τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου! Το εφιαλτικό περιστατικό έγινε στις 03:00 το πρωί σε τριώροφη μονοκατοικία στη Βάρη, όπου μένει η διάσημη μανικιουρίστα, μαζί με τον σύζυγό της.

Τους ξύπνησαν οι ληστές!
Οι δράστες ήταν τρεις και έπιασαν το ζευγάρι... κυριολεκτικά στον ύπνο. Οι ληστές ξύπνησαν και ακινητοποίησαν την nail artist και τον σύζυγό της υπό την απειλή όπλων, αφού οι δύο κρατούσαν πιστόλια και ο τρίτος δράστης έναν λοστό.

Κατάφεραν να πάρουν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε κοσμήματα τεράστιας αξίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, η αξία τους έφτανε τις 100.000 ευρώ.

Πυροβολισμοί!
Κάπου εκεί, ωστόσο, ο εφιάλτης κορυφώθηκε, αφού ο σύζυγος της γυναίκας όρμηξε εναντίον ενός από τους δράστες και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.

Μάλιστα, του πήρε το όπλο και πυροβόλησε εναντίον του χωρίς να τον τραυματίσει. Ο συνεργός του ακινητοποιημένου δράστη, βλέποντας την αναπάντεχη τροπή που είχαν πάρει τα πράγματα, πυροβόλησε εναντίον του συζύγου της πασίγνωστης nail artist, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει.

Στην συνέχεια τον χτύπησε στο κεφάλι, με τον σύζυγο να πέφτει αναίσθητος και τον εφιάλτη να τελειώνει κάπου εκεί, αφού οι ληστές τράπηκαν σε φυγή, έχοντας καταφέρει τελικά να πάρουν μαζί τους και το χρηματοκιβώτιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο σύζυγος είναι καλά στην υγεία του, με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των θρασύτατων δραστών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πόλεμος για τη βίλα του Παντελίδη αξίας 2 εκ. ευρώ – Στα μαχαίρια ο Μπερτάκης με την οικογένεια του τραγουδιστή!



Σοκ! Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό – Η μάχη της ενάντια στο AIDS



Ημέρα πένθους για τη Ναταλία Γερμανού – Ο θάνατος που «γονάτισε» την παρουσιάστρια