\"Με χτυπούσαν στο κεφάλι με...\": Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του συζύγου της Τέτας Καμπουρέλη για την ληστεία!

\
Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε χθες τη νύχτα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια o σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη Βασίλης Γκουρούσης.(Δείτε εδώ.)

"Η Τέτα ήταν στο μπάνιο και γω στο σαλόνι. Δεν κοιμόμασταν γιατί οι ληστές μπήκαν στις 9 παρά το βράδυ στο σπίτι μας " λέει στο tlife, o σύζυγος της γνωστής αισθητικού. Οι ληστές ήταν τρεις . Ο Βασίλης προσπάθησε να αντισταθεί και τότε άρχισαν να τον χτυπάνε με σιδηρογροθιές, σιδερένιους λοστούς και γαλλικό κλειδί στο κεφάλι αλλά και σε όλο το σώμα με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει. Εκείνος αντιστάθηκε και ο ένας από τους ληστές έβγαλε όπλο και έπεσαν πυροβολισμοί.

k1Ο Βασίλης σταμάτησε να αντιστέκεται, όταν οι ληστές άρχισαν να χτυπάνε την Τέτα Καμπουρέλη και υποχώρησε όταν ο ένας από τους δράστες έβαλε το όπλο στον κρόταφο της συζύγου του απειλώντας να τη σκοτώσει.

Οι ληστές μετά τον ξυλοδαρμό και τους πυροβολισμούς ξερίζωσαν κυριολεκτικά το χρηματοκιβώτιο από τον τοίχο του σπιτιού, το πήραν και έφυγαν. Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του θύματος, στο χρηματοκιβώτιο το γνωστό ζευγάρι είχε κοσμήματα μεγάλης αξίας, ρολόγια και αρκετές χρυσές λίρες. "Η αξία των αντικειμένων που εκπλάπησαν εκτιμάται πάνω από 150 χιλιάδες ευρώ, δήλωσε ο Βασίλης Γκουρούσης

H Tέτα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ενώ ο σύζυγός της που είναι άσχημα χτυπημένος του δόθηκε αγωγή με παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτή είναι η σπιταρόνα της Τέτας Καμπουρέλη που μπήκαν χθες οι ληστές!



Πόλεμος για τη βίλα του Παντελίδη αξίας 2 εκ. ευρώ – Στα μαχαίρια ο Μπερτάκης με την οικογένεια του τραγουδιστή!



Το απίστευτο «πέσιμο» αστυνομικού στην Ελένη Μενεγάκη – Δείτε πως αντέδρασε η παρουσιάστρια