Το σορτσάκι της Δέσποινας Βανδή που τρέλανε όλο τον κόσμο!

Το σορτσάκι της Δέσποινας Βανδή που τρέλανε όλο τον κόσμο!
Απο τον Γιώργο Μπέζα

Είναι sexy, εντυπωσιακή και κάθε της εμφάνιση είναι σαν να βγήκε από editorial μόδας! Η Δέσποινα Βανδή εκτός από ωραία φωνή έχει και κορμί που κόβει την ανάσα, που σε συνδυασμό με τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις την κατατάσσουν στις πιο καλοντυμένες κυρίες της showbiz - και όχι άδικα.

399989Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την όμορφη τραγουδίστρια να κάνει τα ψώνια της σε γνωστό εμπορικό των βορείων προαστίων και να απολαμβάνει τη βόλτα της στις βιτρίνες, αφού είναι κάτι που τη χαλαρώνει και την κάνει να αποφορτίζεται από την πίεση της καθημερινότητας.

399968Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση και τρέλανε όλους όσοι την είδαν από κοντά ήταν -εκτός από το καλλίγραμμο σώμα της- το καυτό σορτς που το είχε συνδυάσει με ψηλοτάκουνες γόβες και μεταξωτό, λευκό πουκάμισο, ρούχα που φέρουν την υπογραφή της, αφού είναι κομμάτια από την προσωπική της συλλογή (Despina Vandi for Chip&Chip). H Δέσποινα, μάλιστα, μετά τα ψώνια της έκανε ένα γρήγορο break για καφέ με μια φίλη της στο “Café il barreto” για να πουν τα νέα τους. Αυτό το Πάσχα για εκείνη ήταν διαφορετικό αφού βρισκόταν συνεχώς σε πρόβες για να είναι όλα έτοιμα στην πρεμιέρα της που θα γίνει στις 6/5 στο “ΘΕΑ”, όπου θα εμφανίζεται μαζί με τον Χρήστο Χολίδη και την Ζοζεφίν.

399975Δείτε όλο το ρεπορτάζ και περισσότερες φωτογραφίες στο "You Weekly" που κυκλοφορεί αύριο, Τετάρτη, μόνο με 1,50€

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το αρετουσάριστο κορμί της Βανδή! Δείτε την με μπικίνι και θα καταλάβετε



Τζένη Μπαλατσινού: Το πρώτο μπάνιο στην Πάτμο – Σούπερ αποκαλυπτική με τον έρωτα της και χωρίς τα παιδιά!!!



Το νέο επαγγελματικό βήμα της Δέσποινας Βανδή – Δεν φαντάζεστε τι μαγαζί ανοίγει!