Σάκης Ρουβάς: Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο τα ονόματα των παιδιών του ξεκινούν με το γράμμα \"Α\" - Πως θα ονομάσει τον γιο του

Σάκης Ρουβάς: Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο τα ονόματα των παιδιών του ξεκινούν με το γράμμα \
Είναι αναμφίβολα ο απόλυτος Έλληνας σταρ. Αν και αποφεύγει να δίνει συχνά συνεντεύξεις, όταν το κάνει δεν κρατά τίποτα κρυφό. Στην εκπομπή "42 λεπτά" βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος μίλησε στην Εύα Αντωνοπούλου για όλους και για όλα. Εκτός από την καριέρα και την πολιτική, ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για τον ερχομό του τέταρτου παιδιού του, αλλά και τη σχέση του με την Κάτια Ζυγούλη.

«Κάποια στιγμή είχα πει στην Κάτια ότι θα κάνουμε 5 παιδιά. Βεβαίως γελάγαμε και οι δύο τότε. Εκείνη δεν πίστευε καν ότι θα κάνει παιδιά. Τώρα, έχοντας 4 όλα είναι πιθανά, αλλά πιστεύω ότι τώρα θα μπει μια τελεία!», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ενώ συμπλήρωσε πως με τον ερχομό του γιου τους τώρα η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε.

"Είναι πάρα πολύ όμορφα. Είναι πάρα πολύ συγκλονιστικό να βλέπει κανείς τα μικρά παιδάκια, τα υπόλοιπα, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη… Είναι καταπληκτικό να βλέπουν να αδημονούν να το πάρουν στην αγκαλιά τους, να το ταΐσουν!», τόνισε. Μάλιστα για πρώτη φορά αποκάλυψε γιατί τα ονόματα των παιδιών τους αρχίζουν όλα από γράμμα "Α". Δείτε στο βίντεο τι είπε.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Σάκης Ρουβάς στην πολιτική – Δείτε τι αποκάλυψε για τις εκλογές!



Πάθαμε πλάκα! Δεν φαντάζεστε τι κάνει ο Σάκης Ρουβάς στον τεράστιο κήπο του σπιτιού του



Απίστευτο! Η Καινούργιου ξεφτίλισε τον Σαμαρά στον αέρα – Η αποκάλυψη για τη σχέση τους που προκάλεσε αίσθηση