Για πρώτη φορά! Ο Πέτρος Κωστόπουλος σχολιάζει τον σύντροφο της Τζένης Μπαλατσινού: \"Δεν βρίσκω τον λόγο που...\"

Για πρώτη φορά! Ο Πέτρος Κωστόπουλος σχολιάζει τον σύντροφο της Τζένης Μπαλατσινού: \
Από τον Γιώργο Μπέζα...

Γοητευτικός, ευγενής, ακούραστος, ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει τη λάμψη των σταρ του Χόλιγουντ. Ένας άνθρωπος φιλικός, ευαίσθητος που αν τον γνωρίσεις καλά απέχει έτη φωτός από αυτά που οι άλλοι λένε γι' αυτόν. Η μέρα της συνάντησής μας επεισοδιακή, αφού λίγες ώρες πριν του είχαν διαρρήξει το σπίτι και αγαπημένες αναμνήσεις μιας ζωής είχαν κάνει φτερά. Εκείνος έδειχνε να προσπαθεί ακόμα μία φορά να μη δείξει ότι πονάει. Στο γραφείο του παντού φωτογραφίες των παιδιών του και της Τζένης, εκείνος ντυμένος με φόρμες, απαντούσε στα τηλέφωνα φίλων που ρωτούσαν πώς είναι.

Αρκετές φορές ο ίδιος βρέθηκε σε φουρτουνιασμένες θάλασσες και πάλεψε όπως λέει με τα κύματα. Δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα και ως γνήσιος Υδροχόος δεν πέφτει ποτέ, είναι αέρας που δεν μπορεί να εγκλωβιστεί στη μιζέρια των κοινών θνητών και σαν “Φοίνικας” ξαναγεννιέται από τις στάχτες του αρκεί να βλέπει τα χαμογελά των παιδιών του..._MG_7848

Λάτσιος – Κωστόπουλος: Με γοητευτικές συνοδούς σε νυχτερινή έξοδο!

Σε πλήγωσε η πτώση;
Η ζωή είναι ένα καρδιογράφημα και δεν είναι τα πάντα τα λεφτά. Τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου χάθηκαν όλα, έχασα τη δουλειά μου, τα σπίτια μου, την οικογένειά μου, όλα.

Ο χωρισμός σε πλήγωσε πολύ;
Κάθε χωρισμός πληγώνει.

Μου έκανε εντύπωση που ενώ είχατε χωρίσει με την Τζένη δεν το χρησιμοποιήσατε για την εκπομπή που παρουσιάζατε...
Το πιο άγιο πράγμα νομίζω στη ζωή μου -και δεν το παίζω της εκκλησίας- είναι η οικογένειά μου, ο άνθρωπος που αγάπησα και τα τρία μου παιδιά... Αν εμείς γινόμαστε τόσο γύφτοι, που το έχω δει, για να πάρουμε μερικά ποσοστά τηλεθέασης, αυτήν τη στιγμή τα παιδιά μας θα έπρεπε να μας είχαν εξορίσει και να μας έφτυναν στα μούτρα! Εμείς θέλαμε τότε να σώσουμε το πιο πολύτιμο πράγμα στη ζωή μας που ήταν η ηρεμία των παιδιών μας. Μέχρι να πεθάνω δεν θα πω κακιά κουβέντα για την Τζένη, αν το κάνω να έρθουν και να με φτύσουν!

Σε πονάει όταν βλέπεις φωτογραφίες της Τζένης με τον νέο της σύντροφο;
Όχι, γιατί να με πονέσει; Η ζωή μας αλλάζει, πρέπει να συνεχίζουμε. Θέλω να είναι εκείνη χαρούμενη και εγώ επίσης για να δίνουμε χαρά στα παιδιά μας. Λυπάμαι που με τις σημερινές συνθήκες και με όλα αυτά που μου έχουν συμβεί δεν μπορώ να προσφέρω στα παιδιά μου ό,τι θα ήθελα. Επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος πιστεύω πως κάποια στιγμή ο “Αρμαγεδδών” θα τελειώσει.

Πιστεύεις στη μοίρα ή ότι ο καθένας την φτιάχνει μόνος του;
Όχι δεν πιστεύω στη μοίρα, ο καθένας φτιάχνει τη ζωή μόνος του.

Η Τζένη μεγάλος έρωτας;
Ο μεγαλύτερος της ζωής μου. Ερωτευόμουν τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή μου αλλά η Τζένη ήταν το καπάκι! Όταν γνώρισα την Τζένη ήμουν σαράντα χρόνων και δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου να γυρνάει σαν τον σκύλο. Είναι βαρετό... Είχε έρθει η ώρα να κάνω τη δική μου οικογένεια. Κάποια στιγμή σκέφτηκα πώς θα ήμουν στην ηλικία που είμαι σήμερα χωρίς παιδιά και οικογένεια και το βρήκα πολύ άσχημο και θλιβερό να γυρίζω και να γκομενίζω μόνος χωρίς να έχω κάνει οικογένεια. Θα ήμουν ένας περιφερόμενος σκελετός, αφού δεν θα είχα κάνει παιδιά και δεν θα ήμουν με μια γυναίκα που αγαπούσα... Έτσι είπα “δεν πρέπει να χάσεις αυτό το κορίτσι” και την παντρεύτηκα.

Θα βρισκόσουν στο ίδιο τραπέζι με την πρώην σύζυγό σου και τον σύντροφο της και εσύ με τη νέα σου κοπέλα;
Δεν βρίσκω το λόγο. Βλέπω ότι κάποιοι το κάνουν, αλλά εγώ δεν μπορώ...

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άγνωστο βίντεο με Μπαλατσινού, Κωστόπουλο και Μπελούτσι με μαγιό στη Μύκονο!



Το απίστευτο κορμί της Τζένης Μπαλατσινού – Δείτε την να σκίζει τα κύματα! (photos)



Ο φανατικός Κωστόπουλος στο ΣΕΦ με την κόρη του για να δει τον Ολυμπιακό! Δείτε πού το «έκαψε» μετά τη νίκη!