Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μελέτη! Ο χωρισμός που την τσάκισε - \"Δεν το ξεπέρασα ποτέ... Έκανα 2 χρονια να βγω από το σπίτι!\"

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μελέτη! Ο χωρισμός που την τσάκισε - \
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε χθες το βράδυ η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων έκανε μία απίστευτη αποκάλυψη που δεν γνώριζε κανείς... Είχε κάνει μία γνωριμία που ήθελε πολύ και μέσα σε 2 μέρες χώρισε! Ο λόγος;

«Πέρασα πολύ θυμό. Έκανα μια γνωριμία το 2012 με ένα παιδί που μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν έλεγα ούτε στους πολύ κοντινούς μου ανθρώπους ότι υπάρχει αυτή η γνωριμία για να μη μαθευτεί. Μας βλέπει ένας άνθρωπος που είχε επαφές με μια σοβαρή οικονομική εφημερίδα και βγάζει την είδηση. Το παίρνουν και τα lifestyle περιοδικά. Χωρίς να ενημερωθώ, έχουν μπει μέσα στο facebook του παιδιού, έχουν ξεσηκώσει όλες τις προσωπικές του φωτογραφίες και τις έχουν κάνει εξώφυλλο. Καταστροφή! Λάκισε εντός 48 ωρών! Μπήκα στη διαδικασία να κάνω αγωγή στο περιοδικό και να ζητήσω με ασφαλιστικά μέτρα να μην ασχοληθεί ποτέ κανείς με την προσωπική μου ζωή. Μου πήρε πολύ καιρό για να το ξεπεράσω. Για δύο χρόνια δεν εμφανιζόμουν πουθενά»... Δείτε τι συγκλονιστική εξομολόγηση στο βίντεο που ακολουθεί:



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Είχα φτάσει 100 κιλά! Μου έλεγαν να αδυνατίσω γιατί δεν θα βρίσκω γκόμενο» – Απίστευτη εξομολόγηση Ελληνίδας ηθοποιού!



Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Αυτή είναι η σουίτα όπου έμειναν στο Μαιάμι! Θα πάθετε πλάκα…



Για πρώτη φορά απαντούν για το χωρισμό! Τι συμβαίνει με τον γάμο Φερεντίνου – Παυλίδου;