Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αναστασίας Περράκη - τι την ανάγκασε να κάνει έκτρωση

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αναστασίας Περράκη - τι την ανάγκασε να κάνει έκτρωση
Η Αναστασία Περράκη, το γνωστό μοντέλο, μιλά σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “ΕΓΩ” για την έκτρωση που έκανε σε μικρή ηλικία, για το ενδεχόμενου ενός δεύτερου παιδιού και φυσικά για το χωρισμό της από τον γνωστό Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο.

fa361f882de045b455d1ec174b50c348_XLΓια την έκτρωση, αναφέρει χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο «Είναι μεγάλη αμαρτία να μπεις σε τέτοια διαδικασία. Είναι επίπονη για μια γυναίκα από όλες τις απόψεις. Όλο το σώμα και η ψυχολογία της αλλάζουν. Το έχω περάσει μια φορά στη ζωή μου. Δεν είναι ό,τι καλύτερο», ενώ προσθέτει στη δήλωσή της: «Ήμουν μικρή και βρισκόμουν στο αποκορύφωμα της καριέρας μου. Υπήρχαν και άλλοι λόγοι που δεν είναι ανάγκη να τους αναλύσουμε τώρα. Πάντα όμως ήθελα οικογένεια και παιδιά».
Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, η όμορφη playmate ισχυρίζεται πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει σαν σκέψη στο μυαλό της.
Στη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον πρώην σύζυγό της, τον Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο και αν σκέφτεται να φτιάξει ξανά της ζωής της: «Προσπαθώ από την μεριά μου να κάνω ό,τι καλύτερο. Τα πράγματα στη ζωή μου είναι έτσι. Δεν έκρυψα τίποτα από κανέναν ούτε πίεσα κάποιον να μπει σε μια κατάσταση. Ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή».
Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Αναστασία Περράκη αφήνει πιθανότατα και μια αιχμή για τον πρώην σύντροφό της αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Άνθρωποι με τελείως διαφορετικό επάγγελμα δεν μπορούσαν να κατανοήσουν τη νοοτροπία της δουλειάς μου. Τους φαινόταν αρκετά πολύπλοκος ο χώρος», εξηγεί καθώς ο νέος της σύντροφος ασχολείται και εκείνος με το μόντελινγκ.