Έλενα Παπαρίζου: “Έφαγα πολύ κράξιμο, έβριζαν τη μάνα μου”

Έλενα Παπαρίζου: “Έφαγα πολύ κράξιμο, έβριζαν τη μάνα μου”

Κόκκινο πανί έγινε η Έλενα Παπαρίζου στα social media και αφορμή στάθηκε ένα μήνυμα της αγαπημένης τραγουδίστριας στο facebook σχετικά με τη νίκη της Ουκρανίας στη Eurovision.


Untitled


Οι πολιτικές προεκτάσεις του τραγουδιού έχουν γίνει θέμα συζήτησής όλες αυτές τις ημέρες και η μπάλα πήρε και την Έλενα Παπαρίζου.


Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στη Eurovision και δεν παρέλειψε να μιλήσει για το γεγονός, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Εγώ προσωπικά θα πω ότι ήθελα να κερδίσει η Ρωσία, μου άρεσε όμως και της Ουκρανίας, ήταν ένα ωραίο τραγούδι και η τραγουδίστρια ήταν εξαιρετική. Από τον κόσμο κέρδισε η Ρωσία. Οι Argo είναι πολύ συμπαθητικά παιδιά, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πολύ συμπαθητικά, πολύ γλυκά παιδιά.


Ξέρω ότι έχω φάει πάρα πολύ κράξιμο στο Facebook. Κάποια σχόλια αναγκάστηκα να τα σβήσω γιατί έβρισαν και τη μαμά μου. Επειδή είπα «Go Ukraine», ότι είμαι πολύ περήφανη για το τραγούδι που κέρδισε και για αυτό που νιώθαμε. Οτιδήποτε ανεβάζω στο Facebook είναι μια δική μου γνώμη. Η ζωή μας λειτουργεί με το διάλογο, δεν είναι μονόλογος, αλλά θα παρακαλούσα να μην βρίζουν τόσο άσχημα».




Για περισσότερα νέα πατήστε ΕΔΩ

Δείτε ακόμη:

Απίστευτο ξεκατίνιασμα! Γνωστή τραγουδίστρια κατηγορεί πρωταγωνιστή της «Λάμψης» πως δεν της δίνει διατροφή



Αυτός είναι ο νέος James Bond – δείτε και θα πάθετε πλάκα!



Πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με μαγιό και ανεβάζει τη θερμοκρασία!