Βόμβα! Έγκυος αγαπημένη πασίγνωστη ηθοποιός - Ποια είναι...

Βόμβα! Έγκυος αγαπημένη πασίγνωστη ηθοποιός - Ποια είναι...
Μπορεί η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άφλεκ να είχαν πάρει διαζύγιο μετά το κέρ@το που της έριξε ο χολιγουντιανός σταρ με την νταντά των παιδιών τους (και όχι μόνο), ωστόσο δημοσιεύματα τους θέλουν να είναι ξανά μαζί με το Radar Online μάλιστα να υποστηρίζει πως η ηθοποιός είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί τους! Ναι, καλά διαβάσατε!



Παρά το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν ένα χρόνο, το ζευγάρι είχε κρατήσει επαφές για χάρη των παιδιών τους. Το τελευταίο διάστημα αυτές ήταν όλο και πιο συχνές, με τις φήμες περί επανασύνδεσης να φουντώνουν, ενώ οι υπογραφές του διαζυγίου δεν έχουν πέσει ακόμη.



Μάλιστα, τις προάλλες το ζευγάρι επέστρεψε από ένα ρομαντικό τετραήμερο στο Παρίσι, όπου σύμφωνα με μάρτυρες οι δυο τους εθεάθησαν να φιλιούνται!



Ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» στο αεροδρόμιο και όπως βλέπετε και στις φωτο, η κοιλίτσα της Γκάρνερ είναι λίγο φουσκωμένη!



Όπως καταλαβαίνετε, το νέο δημοσίευμα του Radar έρχεται να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά! Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η Γκάρνερ αφού έκανε τον Άφλεκ να καταλάβει τα λάθη του τον συγχώρεσε μιας και ακόμα τον αγαπάει πολύ.



«Πάντα ήθελε ένα τέταρτο παιδί μαζί του. Παρά το χωρισμό τους, σε όλους έλεγε ότι ο Μπεν είναι ο άντρας της ζωής της» ανέφερε άτομο από το περιβάλλον της.

Πάντως, αυτή η είδηση, αν ισχύει βέβαια, είναι όντως... έκπληξη!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η πρώτη εμφάνιση της Κάτιας Ζυγούλη μετά την γέννηση του 4ου παιδιού της! (Βίντεο)



Κι όμως! Δεν φαντάζεστε πως έγινε η Δέσποινα Βανδή (Βίντεο)



Η Φειδά αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της – Θα πάθετε πλάκα με την απάντηση (Βίντεο)