Τέλος η Καινούργιου από τον Alpha - Τι αποφάσισε το κανάλι

Τέλος η Καινούργιου από τον Alpha - Τι αποφάσισε το κανάλι
Η χρονιά αυτή ήταν δύσκολη. Παρόλο που το "Spata Live" έριξε πρόωρα αυλαία τα νούμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου δεν είχαν την επιθυμητή άνοδο και έτσι το κανάλι αποφάσισε να την ολοκληρώσει αρκετά νωρίτερα.

Μπορεί η παρουσιάστρια να ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβριο, όμως τα πράγματα είναι έτσι; Τις τελευταίες μέρες υπάρχει ένας έντονος αναβρασμός στο σταθμό της Κάντζας προκειμένου να παρθούν οι αποφάσεις για τη νέα χρονιά, με το μέλλον της Κατερίνας όπως ακούγεται να μην προβλέπεται ευοίωνο. Και μόνο στην σκέψη πως μπορεί η νέα σεζόν να την βρει εκτός Alpha, η Κατερίνα πανικοβάλλεται αφού είναι γνωστό πως μετά τον χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο έχει ρίξει όλο το βάρος της στη δουλειά της.

Συγκεκριμένα η Ντέπυ Γκολεμά υποστηρίζει μέσα από τη στήλη της «Mέχρι Κεραίας» στη Real Life πως η Κατερίνα αποτελεί πλέον παρελθόν για τον ALPHA καθώς τα διευθυντικά στελέχη δεν φαίνονται διατεθειμένα να της ανανεώσουν το συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο.



«Η Κατερίνα Καινούργιου αποτελεί παρελθόν για τον ALPHA. Και από ό,τι φαίνεται, δεν θα είναι η μόνη. Απλώς, κάποιες αποφάσεις δεν παίρνονται εν θερμώ», έγραψε χαρακτηριστικά η τηλεκριτικός.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κατερίνα Καινούργιου: Μετά από καιρό απαντά! Η συγκίνηση για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και το τατουάζ!



Τίτλοι τέλους για το «Λόγω TiVis»: Το όλο νόημα μήνυμα της Καινούργιου στο κλείσιμο της εκπομπής (Βίντεο)



Έκπληξη! Η Καινούργιου αποκάλυψε ποιος θα είναι ο συμπαρουσιαστής της στη νέα της εκπομπή (Βίντεο)