Μαρτυρία – σοκ : Ο Τζόνι Ντεπ προσπάθησε να πνίξει την Άμπερ Χερντ με μαξιλάρι

Μαρτυρία – σοκ : Ο Τζόνι Ντεπ προσπάθησε να πνίξει την Άμπερ Χερντ με μαξιλάρι
Νέες σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την νύχτα που, όπως καταγγέλλει η Άμπερ Χερντ, την ξυλοκόπησε ο Τζόνι Ντεπ.
Η New York Post δημοσιεύει μία δήλωση ένος φίλου της ηθοποιού που αν ισχύει τότε η υπόθεση δεν θα τελειώσει γρήγορα, όπως επιθυμεί ο ηθοποιός.
Μιλώντας στην «Page Six» της «New York Post», το έμπιστο άτομο από το περιβάλλον της ηθοποιού περιγράφει έναν άγριο καυγά που είχε το ζευγάρι τον περασμένο Δεκέμβριο.

page six“Ο Τζόνι Ντεπ ένα βράδυ που ήταν μεθυσμένος, προσπάθησε να πνίξει την Άμπερ με ένα μαξιλάρι” ισχυρίστηκε ο φίλος της 30χρονης ηθοποιού και πρόσθεσε: “Η Άμπερ μου εμπιστεύτηκε το περιστατικό αυτό γιατί φοβόταν για τη ζωή της. Εκείνο το βράδυ ο Τζόνι ήταν πολύ μεθυσμένος και 'φτιαγμένος'. Πήγε να την πνίξει κυριολεκτικά. Και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τζόνι ήταν μεθυσμένος”.

Σύμφωνα μάλιστα με την Daily Mail ο λόγος για τον οποίο ο 52χρονος ηθοποιός απείχε από τα γυρίσματα για τη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας “Οι Πειρατές της Καραϊβικής” ήταν ένας έντονος καυγάς με την Άμπερ Χερντ. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, το ζευγάρι καυγάδισε και ο ηθοποιός χτύπησε δυνατά το χέρι του στον τοίχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Έτσι, τα γυρίσματα καθυστέρησαν για δύο μήνες περίπου.

tzoni 2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εξελίξεις! Τι αποκάλυψε ο Βερύκιος για το μέλλον του MEGA που ανατρέπει όλα τα δεδομένα (Βίντεο)


Οργή στο Πρωινό! «Δεν πρέπει να βρίσκεται στην τηλεόραση» – Ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια καρφώνουν επειδή αρνήθηκε να πληρώσει στo Estate!



Σοκ! Θύμα άγριας επίθεσης ο Παπανώτας στο Μενίδι – Ποια η κατάσταση της υγείας του