Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια θα υποδυθεί την κόρη της Δέσποινας Βανδή στο Mamma Mia;

Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια θα υποδυθεί την κόρη της Δέσποινας Βανδή στο Mamma Mia;
Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται σε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της και φαίνεται πως δεν σταματά να εξελίσσεται. Φέρνει εις πέρας οποιοδήποτε ρόλο της ανατεθεί και απολαμβάνει τις προκλήσεις που συναντάει στη ζωή της. Το τελευταίο καιρό υπήρξαν δημοσιεύματα που την ήθελαν να πρωταγωνιστεί στη θεατρική ελληνική μεταφορά του μιούζικαλ «Mamma Mia» τα οποία και επιβεβαιώθηκαν πρόσφατα μέσω του επίσημου δελτίου τύπου.

Δέσποινα-Βανδή-Despina-Vandi-Μια-ανάσα-μακριά-σου-video-clip-1Τα πρόσωπα που πρόκειται να πλαισιώνουν την τραγουδίστρια στην κινηματογραφική μεταφορά θα είναι, στον ρόλο του Sam Carmichael, ο Άκης Σακελλαρίου, στον ρόλο του Colin Firth (Harry Bright), ο Αργύρης Αγγέλου, ενώ στον ρόλο του Stellan Skarsgard (Bill Austin) θα δούμε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, όπως αναφέρει το People.

mediadefaultimagesdemyΤις δύο φίλες της Donna θα υποδυθούν η Μπέττυ Μαγγίρα και η Μαριέλλα Σαββίδου. Όσο για την κόρη της Donna, που στην ταινία υποδύθηκε η Amanda Seyfried, θα την υποδυθεί η Demy, έχοντας για μέλλοντα σύζυγο στο πλευρό της τον Άρη Μακρή.

Την μουσική διεύθυνση της παράστασης θα επιμεληθεί ο Ηλίας Καλούδης, ενώ την χορογραφία η Άννα Αθανασιάδη, τα σκηνικά ο Μανώλης Παντελιδάκης και τα κοστούμια η Παναγιώτα Κοκκορού. Το φωτισμό έχει αναλάβει ο Λευτέρης Παυλόπουλος ενώ η παράσταση θα ανέβει στο θέατρο «Ακροπόλ».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Είναι οριστικό! Εκτός Alpha η Καινούργιου – Γιατί την έδιωξε ο σταθμός



Απίστευτο και όμως αληθινό σύζυγος πασίγνωστου βουλευτή λουλουδού στη λαϊκή – Δείτε με ποιον βουλευτή είναι παντρεμένη!