Νέο look για την Αννίτα Πάνια -Ποια είναι η ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Καρβέλα

Νέο look για την Αννίτα Πάνια -Ποια είναι η ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Καρβέλα
Η νέα της εικόνα, η σχέση με τους στενούς συνεργάτες, η στάση που διατηρεί απέναντι στα media και η καθημερινότητά της. Μετά από 21 χρόνια στην τηλεοπτική αρένα, η Αννίτα Πάνια κατάφερε να παραμείνει σταθερά στην πρώτη γραμμή, χωρίς να γνωρίζουμε παρά ελάχιστα για εκείνη και αυτό γιατί είναι η πιο ροκ τηλεοπτική περσόνα που έχει βγει ποτέ μπροστά από τις κάμερες.

Θυμάμαι πάντα τις αντιδράσεις συναδέλφων στα μίτινγκ, όταν έπεφτε στο τραπέζι το όνομα της ΑννίταςΠάνια για συνέντευξη. «Αποκλείεται να δεχτεί», «καλή επιτυχία, αν και πολύ δύσκολο να μιλήσει», «τα τελευταία χρόνια απαντά μόνο με e-mails στις συνεντεύξεις της» ήταν μερικές από τις ατάκες-κλισέ που ακούγονταν. Ωστόσο, πίσω από την τηλεοπτική της περσόνα, με τις κυνικές ατάκες και το έξυπνο, διαπεραστικό βλέμμα, πάντα κρυβόταν μια γλυκύτητα και μια ευαισθησία, ένας συνδυασμός που οι τηλεθεατές αγάπησαν. Και την ακολουθούν πιστά εδώ και είκοσι ένα χρόνια.

Το Χρυσό Κουφέτο κάνει πρεμιέρα το 1995 στο Μακεδονία TV. Ένα χρόνο μετά, η εκπομπή της μετακομίζει αρχικά στο Tempo και μετέπειτα στο Star, όπου σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Είναι η μοναδική εποχή, όπως αναφέρει το peoplegreece, που ηΑννίτα θα βρεθεί στα εξώφυλλα, όπως τότε που θα φωτογραφηθεί για το Nitro αγκαλιά με λούτρινα αρκουδάκια.

Η Αννίτα, η «εθνική προξενήτρα», όπως την αποκαλούσαν τότε, επιτυγχάνει κάτι πρωτόγνωρο για τα τηλεοπτικά δεδομένα της εποχής: Φέρνει στο πλατό ανθρώπους που μέχρι τότε δεν είχαν «χώρο» στην ελληνική τηλεόραση, με σκοπό να τους βρει ταίρι και να τους εξασφαλίσει 15 λεπτά δημοσιότητας και ένα «χρυσό κουφέτο». Η σουρεάλ κατάσταση που επικρατεί στο πλατό της εκπομπής κινεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, που ανταμείβει το πρωτότυπο κόνσεπτ με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Μετά το σόου Με Φόρα, που συμπαρουσιάζει με τον Βλάσση Μπονάτσο στον ΑΝΤ1 τη σεζόν 1999-2000, το 2001 υπογράφει συμβόλαιο με το Alter, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και το 2011, οπότε ο σταθμός λόγω οικονομικών προβλημάτων κατεβάζει ρολά. Μια δεκαετία με Παρατράγουδα, Αϋπνίες, Je t’aime, Είσοδος Ελεύθερη και Ζαμανφού, εκπομπές μέσα από τις οποίες αφήνει το προσωπικό της στίγμα. «ΗΠάνια έχει ένα συγκεκριμένο τηλεοπτικό χαρακτήρα. Αυτοκανιβαλίζεται και κάνει ακραίο χιούμορ. Έχει μια δική της μανιέρα που δεν αντιγράφεται» λέει στο People άνθρωπος που τη γνωρίζει.

Ένα χρόνο μετά το κλείσιμο του Alter, παρουσιάζει για δύο σεζόν την εκπομπή Αννίτα SOS στον Alpha, ενώ το φθινόπωρο του 2015 η εκπομπή μετονομάζεται σε Αnnita.gr και αλλάζει τηλεοπτική στέγη, καθώς η παρουσιάστρια αποδέχεται την πρόταση του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon. Η εκπομπή Αnnita.gr κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ λίγες μέρες αργότερα, στις 14 Οκτωβρίου, ξεκινάει και η βραδινή εκπομπή Parole. Η πλειοψηφία της ομάδας της Αννίτας, από το σκηνοθέτη Σωτήρη Σπαθάρη (γιo του Ευγένιου Σπαθάρη), την αρχισυντάκτρια Χρύσα Ζορκάδη, μέχρι και την υπόλοιπη συντακτική ομάδα, είναι πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό της από την εποχή του Alter. «Αν κάποιος συνεργάτης της χρειαστεί κάτι, θα τον βοηθήσει. Θα την απασχολήσει το πρόβλημά του. Οι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί της την ακολουθούν σε κάθε της βήμα και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση. Η Αννίτα έχει μια σπάνια ηθική. Εκτός αέρα, είναι πολύ δοτικός άνθρωπος και απίστευτα συναισθηματική, ευαίσθητη και δοτική. Πολλές φορές είναι στην τσίτα, εκρηκτική, αλλά και άνθρωπος με ευαισθησίες. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την καλλιέργεια και τη μόρφωσή της με μια ροκιά» υποστηρίζει πρόσωπο από το περιβάλλον της. Όσοι τη ζουν από κοντά μιλάνε για μια γυναίκα χωρίς την έπαρση της «κεντρικής παρουσιάστριας». «Δεν θα μιλήσει απότομα στους συνεργάτες της. Σπάνια θα υψώσει τη φωνή της στο πλατό. Απεναντίας, στα διαλείμματα θα χαλαρώσει, θα ανάψει το τσιγάρο της και θα ανανεώσει την πούδρα στο πρόσωπό της» λέει στο People πρόσωπο που συνεργάζεται μαζί της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καρβέλας-Πάνια: Πόλεμος για τα εκατομμύρια – Τι ζητάει η παρουσιάστρια από τον συνθέτη


Η πιο σκληρή κριτική στην Αννίτα Πάνια: «Οι πλαστικές στα χείλη και η απαράδεκτη εκπομπή!»



«Μου έβαλαν πρόστιμο 1,5 εκατομμύριο. Ας με βάλουν φυλακή»: Σοκάρει η αποκάλυψη αγαπημένου Έλληνα παρουσιαστή