Σκάνδαλο με την Κορομηλά! Η αποκάλυψη του Λιάγκα για την αποχώρησή της από το \"Ε\" και τα 300.000 ευρώ

Σκάνδαλο με την Κορομηλά! Η αποκάλυψη του Λιάγκα για την αποχώρησή της από το \
Όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr η Ρούλα Κορομηλά αποτελεί παρελθόν για το Ε λίγες μόνο μέρες πριν η εκπομπή της ρίξει αυλαία από τη Σύρο. Τα σενάρια που ακούστηκαν από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση ήταν πολλά, με τον Γιώργο Λιάγκα σήμερα το πρωί να δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση.
«Το κάθε επεισόδιο του “Μπράβο Ρούλα” στοίχιζε γύρω στα 100.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη εκπομπή στη Σύρο θα στοίχιζε 300.000 ευρώ. Την φώναξαν από το κανάλι και της είπαν ότι πρέπει να εμπλακεί με κάποιον τρόπο ο Μένιος Φουρθιώτης -διότι είναι και εμπορικός διευθυντής, φέρνει τα λεφτά- ώστε να βοηθήσει στο εμπορικό κομμάτι.

Δεν ξέρω αν της είπαν ότι θα είναι συμπαρουσιαστής ή θα βγαίνει με κάποιο link για να προωθεί κάποια προϊόντα. Γιατί παιδιά να το πούμε αυτό, κι εμείς εδώ δεν θα υπήρχαμε αν δεν υπήρχαν προϊόντα να προβάλουμε στις εκπομπές. Η Ρούλα δεν δέχτηκε κι έτσι ήρθε το διαζύγιο πριν της ώρας του», ανέφερε. Δείτε τι άλλο αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα πρώτα λόγια της Κορομηλά μετά την αποχώρηση από το Ε: «Είναι ωραία που…»



Κατερίνα Καινούργιου: Βρήκε παρηγοριά σε νέο γοητευτικό άντρα -Δείτε το αγαπησιάρικο μήνυμά της



Δεν έχει ξαναγίνει! Μαλλιά κουβάρια έγιναν Χατζίδου-Σοϊλέδης μπροστά στις κάμερες – Πήγε να τον φιλήσει και έγινε έξαλλος! (Βίντεο)