Σίσσυ Χρηστίδου: Ο κούκλος που διατηρούσε σχέση πριν τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο κούκλος που διατηρούσε σχέση πριν τον Θοδωρή Μαραντίνη!
Σήμερα έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια στο πλευρό του Θοδωρή Μαραντίνη με απόλυτη προτεραιότητα να είναι τα δυο της αγόρια. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Σίσσυ έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη της σε εκείνον, αποδεικνύοντας πως ο έρωτάς τους έχει όλες τις προοπτικές για να αντέξει στο μέλλον.

Ωστόσο όπως κάθε γυναίκα έτσι και εκείνη είχε το παρελθόν της. Για την ακρίβεια ο frontman των Onirama δεν ήταν ο μόνος επώνυμος που ήταν στο πλευρό της. Αντίθετα πριν την γνωριμία τους η Σίσσυ απασχολούσε έντονα τα media της εποχής με τους πάντες να θέλουν να μάθουν για τη ζωή και τη σχέση που τότε διατηρούσε. διαβάστε παρακάτω...

Ελένη Μενεγάκη: Ξεμαλλιασμένη και άβαφη στην Κηφισιά! Το έντονο τηλεφώνημα και η νευρικότητα…

XRHSTIDOUGAMOS_h_645_450

 

BBrkBNZ

Σμαράγδα Καρύδη: Ο άντρας που της είχε κλέψει την καρδιά πριν τον Θοδωρή Αθερίδη!


670_2ddd365d-a5c9-4d2b-a787-ae3579f71f4d

Η παρουσιάστρια, όπως σας ενημερώνει το Youweekly.gr, υπήρξε το άλλο μισό του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αλεξόπουλου για πέντε χρόνια. Όλοι τότε μιλούσαν για μια σχέση που θα κατέληγε σε γάμο μιας που οι δυο τους ήταν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Το «παραμύθι» τους όμως τελείωσε απότομα το 2007, με αφορμή ,όπως ακουγόταν, κάποιες hot εμφανίσεις της Σίσσυς στο πρωινό του Mega «Όμορφος κόσμος».

newego_LARGE_t_1401_105915326_type12372

 

Αποκλειστικό! Η δύσκολη εγκυμοσύνη της Δούκισσας Νομικού, η απαγόρευση του γιατρού της και η αναχώρηση για Λονδίνο!