Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Τα καρφιά της Παλαιτσάκη εναντίον της Καμπουρέλη: "Όταν καθόταν και χάϊδευε το στήθος..."

Τα καρφιά της Παλαιτσάκη εναντίον της Καμπουρέλη: \
News 02.08.2016 14:49
Μέσα από την στήλη της «Της Νανάς» στην Freddo, η Νανά Παλαιτσάκη πήρε το όπλο της και έριξε τα “καρφιά” της, προς την Τέτα Καμπουρέλη.

collage-palaitsaki-kampoureli-1024x758Ο τίτλος του άρθρου «Η κακοποίηση είναι γένους θηλυκού», ήταν γεμάτος νόημα και ξεκίνησε απευθείας να αναφέρεται στην γνωστή επιχειρηματία και αισθητικό, με αφορμή τον τρόπο προβολής της το τελευταίο διάστημα. «Είμαι σίγουρη ότι αποκλείεται να έχει πρόθεση η συγκεκριμένη κυρία να εκποιήσει ο,τι με πολύ κόπο και πολλή δουλειά έφτιαξε στον βωμό της όποια τηλεθέασης, αν έχει», φρόντισε να σημειώσει και εν συνεχεία επεσήμανε: «Όμως θέλω να ξαναδεί, τώρα που ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκπομπών, το στιγμιότυπο που μπορστά στον φακό μάλαζε τις θηλές ενός πλαστικού στήθους γυναίκας, θέλω να ξαναδεί το στιγμιότυπο που χόρευε με σορτσάκι τσιφτετέλι και θέλω να ξαναδεί το απόσπασμα της εκπομπής, όταν εξηγεί “πώς το ξυρίζουμε”».

Ωστόσο δεν έμεινε εκεί. Η Νανά Παλαιτσάκη συνέχισε και αφού επεσήμανε πως η Τέτα, διαθέτει εξαιρετικό σώμα, ανέφερε με νόημα πως «είναι εντελώς διαφορετική η αίσθητική που προκαλεί η εικόνα μίας νέας γυναίκας που υποστηρίζει την ομορφιά της, χωρίς όμως να εισπράττει ο τηλεθεατής ότι “ικετεύει” για να την προσέξουν».

Το κείμενο της στήλης της, καταλήγει ως εξής: «Μερικές φορές νιώθω ότι “ξεπατικώνει την εποχή του μεγάλου σουξέ” της Καίτης Φίνου ως σεξοβόμβας της δεκαετίας του ’80. Σήμερα είμαστε σε άλλη δεκαετία και φοβάμαι μήπως αντί για τρίψιμο, για να μάθουμε πώς γίνονται πιο σκληρές οι ρώγες του στήθους, φέρει καινούργιες κυρίες στην επιχείρηση της Τέτας, τις απομακρύνει… Εκτός αν θέλει να αφήσει το μαγαζί και να γίνει tvpersonna».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Νανά Καραγιάννη: Η πρώτη φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας της

Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Για πρώτη φορά απαντούν για τον χωρισμό τους!

Λιώσαμε! Το πρώτο μπανάκι του νεογέννητου γιου της Κατερίνας Καραβάτου!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Κάνε δικές σου τις πιο κομψές φούστες των Bershka σε τιμές που δεν φαντάζεσαι

Ο Άρης περνά στον Τοξότη και γεμίζει όλα τα ζώδια ενέργεια και αισιοδοξία!

Τον απάτησες- Πώς πρέπει να κινηθείς τώρα;
Share