Δήμητρα Παπαδήμα: Είναι ή όχι ζευγάρι με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου; Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός!

Δήμητρα Παπαδήμα: Είναι ή όχι ζευγάρι με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου; Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός!
Μία από τις πιο αντισυμβατικές σχέσεις της ελληνικής showbiz είναι αυτή που διατηρεί η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Οι δύο ηθοποιοί έχουν αποφασίσει να μένουν σε διαφορετικά σπίτια εδώ και 25 χρόνια. Και οι δύο έχουν αφήσει να γίνει γνωστό πως πρόκειται για μια σχέση με διακυμάνσεις, καθώς το διάστημα της μεγάλης κρίσης είχε επίσης μαθευτεί.

Λίγους μήνες μετά τη συνέντευξή της από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε για το δεσμό της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου στο Πρωινούλι. Αποκάλυψε μάλιστα πως σκέφτεται να του κάνει πρόταση γάμου!

«Είμαι με τον Γιάννη. Με τον Γιάννη αιωνίως. Μένουμε σε διαφορετικά σπίτια και είμαστε μαζί. Μη σου πω ότι σκέφτομαι να του κάνω πρόταση γάμου. Είμαστε μαζί 25 χρόνια. Μια ζωή. Από την αρχή μου έκανε πρόταση γάμου, εγώ τώρα τελευταία του λέω «Λοιπόν, εγώ θέλω να πάω χίπισσα σε ένα εκκλησάκι, να βάλουμε μια αγγελία στις εφημερίδες, να μην βάλουμε προσκλήσεις, να έρθει όποιος θέλει καλεσμένος… Και μου λέει «Ε, άντε παράτα με επιτέλους, δεν παντρεύομαι» είπε η ηθοποιός.



 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Κατερίνα Καινούργιου: H συγκινητική φωτογραφία και το μήνυμα όλο νόημα της παρουσιάστριας

Κατερίνα Καραβάτου: Μιλά πρωτη φορά για τον ανταγωνισμό της με τη Φαίη Σκορδά -Πως νιώθει που θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μπικίνι που άναψε φωτιές! Δείτε το πραγματικό της σώμα χωρίς ρετούς!

Τα καλύτερά μας σήμερα

Οι διάσημοι που άφησαν την τελευταία τους πνοή Αύγουστο

Έλιες στο δέρμα: Πότε πρέπει να ανησυχήσετε για το αν είναι καρκίνος

10 απαράβατοι κανόνες για τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας κάθε ερωτευμένου ζευγαριού