Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στα μαχαίρια Μενεγάκη - Καλλιμούκου! Η κίνηση της Αντωνίας που εξόργησε την Ελένη!

Στα μαχαίρια Μενεγάκη - Καλλιμούκου! Η κίνηση της Αντωνίας που εξόργησε την Ελένη!
News 16.10.2016 10:13

Μπορεί να μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια η μία για την άλλη, τώρα όμως δεν έχουν πια καμιά επαφή. Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και την Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία μετά το χωρισμό από τον Θοδωρή Μισόκαλό έχει απομακρυνθεί τελείως από την οικογένεια της παρουσιάστριας του Alpha.

Η αλήθεια είναι πως οι δυο γυναίκες είχαν τις καλύτερες σχέσεις. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν πολύ χαρούμενη που ο αδερφός της είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού μοντέλου και κατά κάποιον τρόπο εκείνη είχε μεσολαβήσει για να τα βρουν θεωρώντας την Αντωνία ιδανική για τον Θοδωρή. Το ένστικτό της αρχικά είχε επιβεβαιωθεί και η Αντωνία με τον Θοδωρή έβγαιναν συχνά με την Ελένη και τον Ματέο. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Alpha, είχε βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό και την Αντωνία στα επαγγελματικά της, μιας και ο λόγος της είναι ισχυρός στο κανάλι.

icemax_926_a05d13982d6565f220b3cf0732733607

Η είδηση του χωρισμού, όμως, σόκαρε και την ίδια. Άνθρωπος από το περιβάλλον της Ελένης αποκαλύπτει στη Freddo: “Το αίμα νερό δεν γίνεται στην περίπτωση της Ελένης. Η οικογένειά της είναι το Α και το Ω για εκείνη και θα έκανε τα πάντα”. Και φυσικά, το αποτέλεσμα ήταν οι δυο γυναίκες να απομακρυνθούν για τα καλά.

Η αιτία του χωρισμού του ζευγαριού, δεν έχει γίνει πάντως ακόμη γνωστή. Το σίγουρο όμως, είναι πως η Ελένη φρόντισε να πετάξει και το “καρφάκι” της αποκαλύπτοντας πως ο αδελφός της άκουγε το τραγούδι του STAN “Και ζηλεύω που σε έχει ίσα με 15 φορές την ημέρα”.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ξενέρωσε η Πάολα από το κοινό στην πρεμιέρα της με τον Ρουβά – Γιατί είπε «Πρώτη φορά το ζω αυτό»… (Video)


Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς!


Λιώσαμε! Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Για πρώτη φορά μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Share