Ούτε που φαντάζεστε πως αντέδρασε ο Bradley των Stereo Soul όταν ο Αρναούτογλου τον ρώτησε για τις τολμηρές φωτογραφίες και το hashtag …gay

Ούτε που φαντάζεστε πως αντέδρασε ο Bradley των Stereo Soul όταν ο Αρναούτογλου τον ρώτησε για τις τολμηρές φωτογραφίες και το hashtag …gay
Οι Stereo Soul βρέθηκαν στο The 2night show και μίλησαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα και για όλα. Φυσικά δεν παρέλειψαν να μιλήσουν και για την προσωπική τους ζωή.

«Ήξερα ότι θα φτάναμε σε αυτό» μονολόγησε ο Bradley, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έφερε την κουβέντα στις γυμνές φωτογραφίες του τραγουδιστή στο instagram αλλά και τη ταυτότητα.

«Ο πατέρας μου ερχόταν έξω από τα gay clubs που πήγαινα και με…»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση Έλληνα τραγουδιστή


Ενώ όταν ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη δήλωση του: «Πιστεύω ότι η πραγματική ισότητα έρχεται όταν δεν χρειάζεται να μιλάς για τις ερωτικές επιλογές σου » εκείνος συμπλήρωσε:

«Αυτό είναι μια ιδανική κατάσταση, αν δεν χρειαζόταν να μιλάς απαραίτητα για αυτό. Όταν δεν χρειάζεται να δηλώσεις ποιος είσαι. Αλλά πιστεύω ότι μέχρι να φτάσεις σε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό να το λες. Γιατί όταν δεν το λες στέλνεις μήνυμα ότι ντρέπεσαι και εγώ δεν θέλω να στείλω ένα τέτοιο μήνυμα ντροπής. Είμαι γκέι και αυτό είναι γεγονός.»


Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Ελεονώρα Μελέτη: Η μεγάλη απόφαση, ο φόβος της και η αινιγματική φωτογραφία στο instagram

Η τρυφερή φωτογραφία γνωστής παρουσιάστριας με το νεογέννητο μωρό της που ξετρέλανε το instagram

Τύφλα να έχει ο Γκλέτσος! Το ζεϊμπέκικο του Σάκη Ρουβά στο Κέντρο Αθηνών! Τα συμπεράσματα δικά σας