Λιάγκας-Σκορδά: Χώρισαν αλλά θα βλέπονται κάθε μέρα -Δεν φαντάζεστε τον λόγο

Λιάγκας-Σκορδά: Χώρισαν αλλά θα βλέπονται κάθε μέρα -Δεν φαντάζεστε τον λόγο
Είναι οριστικό! Αν το πριν το καλοκαίρι υπήρχαν προβλήματα στο ζευγάρι, η τελική απόφαση του να χωρίσουν πάρθηκε μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους αλλά όπως οι ίδοι δήλωσαν, θα τους για πάντα η αγάπη για τα παιδιά τους. Ο παρουσιαστής μάλιστα έχει αρχίσει να ψάχνει άλλο σπίτι και μάλιστα έχει καταλήξει στη Βουλιαγμένη για να είναι κοντά στους γιους του.

Άλλωστε είναι πολύ δεμένος με τους δυο γιους τους, τον Γιάννη και τον Δημήτρη και έτσι τίποτα δεν θα μπορούσε να τους χωρίσει. Η Φαίη σύμφωνα με πληροφορίες η Φαίη παραμένει στο ίδιο σπίτι με τα παιδιά και την μητέρα της, που είναι τόσο πλευρό της και την βοηθάει. (Δείτε εδώ το σπίτι τους)Το σπίτι που συνεχίζει να μένει η Φαίη με τα παιδιά τους, ανήκει στον Γιώργο Λιάγκα, αφού είναι γραμμένο στο δικό του όνομα, καθώς και το εξοχικό σπίτι της Τήνου.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Ξετρελαθήκαμε! Ούτε που φαντάζεστε τι λιχουδιές απόλαυσαν με την κορούλα τους Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδης

«Είναι δύσκολη η Φαίη! Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες που…»: Η απίστευτη δήλωση του Λιάγκα για την Σκορδά, που τους έφτασε στο διαζύγιο!

Πλημμύρισε το διαδίκτυο! Η απογοήτευση και τα σχόλια όλο νόημα για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά