Συγκλονίζει η αποκάλυψη για τον μεγάλο γιο της Σκορδά: \"O Γιαννάκης ρώτησε γιατί ο μπαμπάς δεν...\"

Συγκλονίζει η αποκάλυψη για τον μεγάλο γιο της Σκορδά: \
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι πια μαζί. Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το διαζύγιο το πρώην ζευγάρι προσπαθεί να διαχειριστεί επικοινωνιακά το τέλος του γάμου τους, με τον δικό του τρόπο. Ο παρουσιαστής ωστόσο δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στο γάμο τους. (Δείτε εδώ τι είπε). Και οι δυο μιλάνε πλέον μόνο για τα παιδιά τους, τα οποία είναι η απόλυτη τους προτεραιότητα.

“Ειδικά ο Γιαννάκης είναι κοντά στα έξι, σε μια ηλικία που καταλαβαίνει τα πάντα. Και επειδή και ο ίδιος ο Γιώργος ήταν επτά ετών, όταν οι γονείς του χώρισαν, θέλει όλη αυτή η αλλαγή να γίνει ομαλά και ήρεμα, να μην διαταράξει την ηρεμία των παιδιών”, αποκάλυψε στη Freddo καλός φίλος του παρουσιαστής, αναφέροντας πως το πρώην ζευγάρι κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να προσαρμοστούν ομαλά και σε κλίμα αγάπης τα παιδιά τους, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Μάλιστα αυτό που προκαλεί συγκίνηση, είναι ότι ο Γιαννάκης έχει προβληματιστεί ιδιαίτερα και αναρωτιέται τι συμβαίνει με τους γονείς του. “Ο μεγάλος γιος έχει ρωτήσει γιατί ο μπαμπάς του δεν κοιμάται εκεί και το πρώην ζευγάρι έχει εξηγήσει ότι ο μπαμπάς κοιμάται λίγο πιο μακριά, σε έναν άλλο χώρο, ο οποίος ανήκει στα παιδιά”, αναφέρει ο οικογενειακός φίλος.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Άστραψε και βρόντηξε! Η Κουτσελίνη ξεφτίλισε δημοσίως Μουτσινά-Ηλιάκη: «Οι καραγκιόζηδες που…»

O κύβος ερρίφθη! Έτσι χώρισαν την περιουσία τους Λιάγκας-Σκορδά

Άσχημα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο