Αυτό δεν το περιμέναμε! Η ανάρτηση του πρώην της Μαριάντα Πιερίδη λίγο μετά τον γάμο της που σίγουρα θα συζητηθεί!

Αυτό δεν το περιμέναμε! Η ανάρτηση του πρώην της Μαριάντα Πιερίδη λίγο μετά τον γάμο της που σίγουρα θα συζητηθεί!
Ο πρώην σύντροφός της, Πάνος Χριστοδουλόπουλος, ξάφνιασε τους πάντες με την ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook λίγο μετά τον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη!

Όπως έγινε γνωστό, χθες η Μαριάντα Πιερίδη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με ένα πανέμορφο λευκό νυφικό στο πλάι του αγαπημένου της, Δημήτρη Κατσιβέτση (δείτε εδώ) και εκτός του ότι ο γάμος ήταν υπέρλαμπρος το ζευγάρι θέλησε να κάνει μια εντυπωσιακή έξοδο φεύγοντας με.. μηχανή! (δείτε εδώ) Συνεχίστε παρακάτω...

Ο Παύλος Χριστοδούλου, λοιπόν, ήταν ο άντρας που στάθηκε δίπλα της στην αρχή της καριέρας της, ο οποίος εκτός των άλλων εκτελούσε και χρέη μάνατζερ! Όλοι ήταν σίγουροι πώς θα έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως ξαφνικά χώρισαν! Ωστόσο, οι δυο τους κρατούν πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα ο Παύλος βρέθηκε στον γάμο της τραγουδίστριας και ήταν πιο ευτυχισμένος από ποτέ, αφού ήταν ευτυχισμένη και η ίδια! Μάλιστα, αργότερα ο ίδιος ανέβασε ένα κολάζ φωτογραφίων της Μαριάντας ως νύφη και έγραψε από πάνω "Δημήτρη – Μαριάντα να ζήσετε". Τι πολιτισμένοι άνθρωποι! Δείτε την ανάρτηση του παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη! Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουινέλης: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και δεν τους πήρε κανείς χαμπάρι!

Και πάλι μόνη! Χώρισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Η Μαριάντα Πιερίδη παντρεύτηκε! Το βίντεο από την τελετή και η έξοδός της από την εκκλησία με… μηχανή!