Επιδημία χωρισμών στη σόουμπιζ! Πασίγνωστη ηθοποιός χωρίζει μετά από δύο χρόνια γάμου

Επιδημία χωρισμών στη σόουμπιζ! Πασίγνωστη ηθοποιός χωρίζει μετά από δύο χρόνια γάμου
Απ'ότι φαίνεται οι χωρισμοί είναι στη μόδα τελευταία! Έχουν "ξεκληριστεί" όλα τα ζευγάρια της showbiz. Που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Άλλο ένα αγαπημένο ζευγάρι μετά από δύο χρόνια γάμου κι ένα παιδί, αποφάσισε να δώσει τέλος στην κοινή του πορεία και να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ο λόγος για τη Scarlett Johansson και τον Romain Dauriac, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες του People αποφάσισαν να χωρίσουν! Η κρίση στον γάμο τους εμφανίστηκε το καλοκαίρι και μάλιστα, πηγή από το περιβάλλον του Γάλλου δημοσιογράφου δηλώνει πως το διαζύγιο ήταν αναμενόμενο, καθώς «οι δυό τους δεν ήταν ίσοι».

Η ηθοποιός και ο δημοσιογράφος, που κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και, μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα το διαζύγιό τους, παντρεύτηκαν το 2014, λίγο καιρό αφότου υποδέχθηκαν στον κόσμο το μωρό τους, την Rose Dorothy.

Το Σάββατο που μας πέρασε, η Scarlett εμφανίστηκε στην διαδήλωση των γυναικών στην Ουάσινγκτον χωρίς την βέρα της, ενώ η τελευταία κοινή εμφάνισή της με τον Romain ήταν τον περασμένο μήνα, σε πάρτι εγκαινίων στο Παρίσι.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έξαλλος ο Κώστας Πρέκας! Κατέβασε την κάμερα της Καινούργιου για να μην τον «γράφει» – Πρωτοφανής αντίδραση…

Την πρόδωσε μία φωτογραφία! Που νυχτοπερπάτησε χθες η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο;

Μπράβο της! Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά όταν της είπαν πως περνάει σε τηλεθέαση την Ελένη Μενεγάκη…