Απίστευτη καταγγελία παίκτη του The Voice εναντίον του Σάκη Ρουβά: \"Την πήρε από το χέρι, κλείστηκαν σε ένα γραφείο και...\"

Απίστευτη καταγγελία παίκτη του The Voice εναντίον του Σάκη Ρουβά: \
Το μουσικό talent show "The Voice", το οποίο προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ έχει μπει για τα καλά στο στάδιο των battles με τους διαγωνιζόμενους να αναμετρούνται μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Ως γνωστόν, στο τέλος κάθε αναμέτρησης ένας από τους δύο διαγωνιζόμενους κάθε ομάδας αποχωρεί μετά την απόφαση του coach. Μετά τη λήξη του χθεσινού επεισοδίου στενός φίλος του Γιώργου Σταματάρη, που αποτέλεσε έναν εκ των διαγωνιζομένων του show που τελικά δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ένα κείμενο - καταγγελία τόσο προς τον Σάκη Ρουβά όσο και προς την Έλενα Παπαρίζου!

Ο Νεόφυτος Νεοφύτου, τους κατηγορεί ευθέως ότι στην τελική επιλογή των παικτών τους, έπαιξαν ρόλο κριτήρια, διαφορετικά της φωνής και της ερμηνείας των διαγωνιζομένων, ενώ κατήγγειλε ευθέως και "συμπάθειες" μεταξύ παικτών και μελών της κριτικής επιτροπής. Διαβάστε την ανάρτησή του παρακάτω:



Όπως φαίνεται μέσα από το κείμενο-καταγγελία του Νεόφυτου, υπάρχει πολύς θυμός και εν βρασμώ ψυχής λέγονται πολλά τα οποία πολλές φορές είναι αναληθή. Πάντως, εμείς στο Youweekly.gr, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς οι δημοσιογράφοι μας είναι πάντα εκεί και δεν έχει πέσει τίποτα τέτοιο στην αντίληψή τους. Καταλαβαίνουμε όμως πως ο συγκεκριμένος παίκτης και οι φίλοι του είναι αρκετά δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η «πονηρή»αποκάλυψη του Γεωργαντά που έφερε σε απίστευτη αμηχανία την παρουσιάστρια! Δεν ήξερε πως να αντιδράσει…

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το τροχαίο που κόστισε την ζωή στον μπαμπά της…

Φίλη και συνεργάτιδα του Παντελίδη ξεσπάει δημόσια για τη Μίνα Αρναούτη! «Ποταπό και χαμηλό επίπεδο…»