Κατά μάνα κατά κύρη...Ο Γιώργος Μαυρίδης χτύπησε τατουάζ στη μαμά του!

Κατά μάνα κατά κύρη...Ο Γιώργος Μαυρίδης χτύπησε τατουάζ στη μαμά του!
Ο Γιώργος Μαυρίδης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα τρυφερό βίντεο που συνοδευόταν από ένα μήνυμα αγάπης για τη μητέρα του!

Συγκεκριμένα ο διάσημος παρουσιαστής και tattoo artist δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο όπου κάνει τατουάζ στη μητέρα του και έγραψε: «Πριν 20 χρόνια η μάνα μου ανακάλυψε ότι έχω τατουάζ πάνω μου, από τότε σαν κλασσική Ελληνίδα μάνα δεν σταμάτησε να μου τα χώνει κάθε φορά που έβλεπε ένα καινούργιο σχέδιο πάνω μου. Την Κυριακή μου χάρισε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου, αφού πλέον έχουμε το ίδιο τατουάζ στο χέρι. Ρε Μανά να ξερες πόσο Σ αγαπάω!». Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε:

 



Πριν 20 χρόνια η μάνα μου ανακάλυψε ότι εχω τατουάζ πάνω μου, από τότε σαν κλασσική Ελληνίδα μάνα δεν σταμάτησε να μου τα χώνει κάθε φορά που έβλεπε ενα καινούργιο σχέδιο πάνω μου. Την Κυριακή μου χάρισε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου, αφού πλέον έχουμε το ίδιο τατουάζ στο χέρι. Ρε Μανα να ξερες πόσο Σ αγαπάω!


Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης official account? (@georgemavridis_tattooligans) στις






Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αλέξης Παπαχελάς: Μας δείχνει για πρώτη φορά τις κούκλες κόρες του! Σπάνια δημόσια έξοδος….

Οι βαριές κατηγορίες εναντίον του Νίκου Χατζηνικολάου και η σκληρή απάντηση του παρουσιαστή: «Η φιλοσυριζιακή πολιτική πήγε στον Ant1…»

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Η διάσημη εμφανίστηκε με πολλά παραπανίσια κιλά και δεν την κατάλαβε κανείς!