Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Όλη η αλήθεια για την απομάκρυνση της Αγγελικής Νικολούλη από τον Alpha-Τι απαντά η ίδια!

aggeliki
News 10.02.2017 11:15

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η σημερινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη δεν θα βγει στον αέρα, καθώς όπως ανέφεραν μία ασθένεια ταλαιπωρεί την Αγγελική Νικολούλη και δεν θα μπορέσει να εμφανιστεί! (Δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού)

Αυτή η αναβολή δημιούργησε ερωτηματικά και μας έκανε να αναρωτιόμαστε αν η απουσία της σχετίζεται με μια δυσαρέσκεια σχετικά με την αλλαγή της ώρας προβολής της εκπομπής της. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει καθώς η δημοσιογράφος έδωσε την απάντησή της!

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" και είπε: «Γιατί είμαι χάλια αγάπη μου. Γι’ αυτό... Ματάκια μου είμαι πολύ χάλια». Στη συνέχεια η δημοσιογράφος τόνισε ότι μετά βίας μίλησε! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Διορίστηκα δάσκαλος όταν έπαιζα στο Παρά πέντε»: Δεν φαντάζεστε ποιος πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς το αποκάλυψε…

Αποκλειστικό! Ξαφνικός «θάνατος» της Ελένης Μενεγάκη από το κανάλι! Τι συμβαίνει;

Ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί! Η ερώτηση δημοσιογράφου που κόμπλαρε τη Φαίη Σκορδά και την έκανε να κρύψει το πρόσωπό της!

Share