Η σπαρακτική έκκληση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη - Όσα ανέφερε ο πατέρας του καλλιτέχνη στην συνέντευξή του!

Η σπαρακτική έκκληση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη - Όσα ανέφερε ο πατέρας του καλλιτέχνη στην συνέντευξή του!
Με την συμπλήρωση ενός χρόνου ακριβώς από το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016 που στέρισε την ζωή στο Παντελή Παντελίδη, ο πατέρας του, Σταύρος, δίνει την πρώτη του συνέντευξη. Μέσα από την δική του συνέντευξη περνά και το μήνυμα της γυναίκας του Αθηνάς Παντελίδου, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία δήλωση.

"Ο Παντελής ήταν από τις πρώτες μέρες, μήνες κάτι που μας απασχολούσε, το γεγονός ότι αυτό το παιδί παίρνει τόση μεγάλη έκταση στην αγάπη του κόσμου. Είναι απίστευτο. Κάποιοι είπαν πως είναι πέρα από το ανθρώπινο όριο, θα δείξει, ακόμα μας απασχολεί και εμάς. Ακόμα μιλάμε σε χρόνο ενεστώτα, δεν πιστεύουμε πως έχει φύγει το παιδί μας, νομίζουμε ότι έχει κάνει ένα ταξίδι μακρινό και ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει".

Η σπαρακτική έκκληση της μητέρας του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Αθηνάς: "Το παιδί μου θέλω". Δεν γίνεται να καταλάβετε ότι εκτός από το καλλιτεχνικό είναι και κάτι ανθρώπινο, είναι η οικογένεια, μας λείπει. "Λείπει ένα μέλος, το κρεβάτι του, εκεί που κοιμότανε". Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Σταύρος Παντελίδης στο βίντεο που ακολουθεί:

https://youtu.be/VqN5OQ6Ds3c?t=177

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η νέα «βασίλισσα» του instagram φόρεσε το μικροσκοπικό της μπικίνι και κολύμπησε δίπλα σε φάλαινες

Η Μπιάνκα Γκασκόιν «γυρίζει» τη δική της εκδοχή του… Baywatch!

Γιατί η Λάουρα Νάργες είναι η πιο hot παρουσιάστρια; Η απόδειξη με 10 φωτογραφίες