Συγκλονίζει η ανάρτηση της Κατερίνας Ζαρίφη από το σημείο του τροχαίου του Γιώργου Βακάκη: \"Καραγκιόζηδες εν δυνάμει δολοφόνοι...\"

Συγκλονίζει η ανάρτηση της Κατερίνας Ζαρίφη από το σημείο του τροχαίου του Γιώργου Βακάκη: \
Μετά το δυστύχημα που συνέβη την Κυριακή στις 4 το απόγευμα στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας με τον γιο του Mr Jumbo, που συγκλόνισε το πανελλήνιο πολλοί διάσημοι και μη ήταν εκεί που σχολίασαν το γεγονός.

Μεταξύ άλλων και η Κατερίνα Ζαρίφη. Μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook θέλησε να δείξει την οργή της στους απρόσεχτους οδηγούς που νομίζουν πως αν πατήσουν το γκάζι μέχρι τέρμα θα είναι κάποιοι. Επίσης, εμφανώς συγκλονισμένη ανέφερε πως λίγα λεπτά πριν το τροχαίο, βρισκόταν σε εκείνο ακριβώς το σημείο και η ίδια πηγαίνοντας στην Θήβα. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έγραψε "Πέρασα ένα περιπου εικοσάλεπτο πριν το μοιραίο δυστύχημα στην Εθνική πηγαίνοντας στην Θήβα. Αυτό που με ταραξε περισσότερο είναι πως πέρασα ξανά σήμερα στην επιστροφή. Με τάραξε ότι στην Εθνική συνάντησα πάλι καραγκιόζηδες να κάνουν σφήνες μέσα στην κίνηση για να προπορευτούν 100μ. Με τάραξε που σε σχετικά άδειο δρόμο κανίβαλος Ελληναρας οδηγούσε με 180χλμ στην ΛΕΑ.
Με τάραξε που χαζογκομενα με φιμέ τζάμι άλλαζε λωρίδες εννοείται χωρίς φλας ενώ παραλίγο να παρασύρει μηχανάκι που πήγαινε το δρόμο του. Όλα αυτά σε 64 λεπτά διαδρομή.
Και μπροστά όλοι στο καρβουνιασμένο σημείο να ξαμολαμε προσευχές κατάρες και Ευχολόγια σε σχέση με την τραγωδία.
Ο Έλληνας οδηγός στην πλειοψηφία του είναι ένας εν δυνάμει δολοφόνος. Και εγώ μαζί του κάποιες στιγμές.
Αλλά άσε τους ξενέρωτους να υπακούν στις πινακίδες με το όριο ταχύτητας. Εμάς ο κωλος μας θα κάτσει καναπέ 10 λεπτά νωρίτερα. Μια λεπτομέρεια μόνο:Αν φτάσει μέχρι εκεί."



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Η πρώτη αντίδραση του Mr jumbo, Απόστολου Βακάκη, μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε o γιος του και βρήκε τραγικό θάνατο…

Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Ο θείος του τραγικού πατέρα περιγράφει τις πρώτες στιγμές μετά το δυστύχημα!

Σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας του πολύνεκρου τροχαίου: «Κάπνιζαν τα λάστιχα της Porsche και έφευγαν κομμάτια πάνω στην άσφαλτο»