Αυτός είναι άντρας! Το τρυφερό βίντεο του Σάκη Ρουβά και οι ευχές στις θαυμάστριές του που μας έκαναν να τον ξαναερωτευτούμε!

Αυτός είναι άντρας! Το τρυφερό βίντεο του Σάκη Ρουβά και οι ευχές στις θαυμάστριές του που μας έκαναν να τον ξαναερωτευτούμε!
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας ήθελε να ευχηθεί στις "Ρουβίτσες" αλλά και σε όλες τις γυναίκες του κόσμου. Είναι μια πολύ ξεχωριστή μέσα και φυσικά δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τις θαυμάστριες του. Συνέχεια παρακάτω...

 

Ο λατρεμένος τραγουδιστής, κυρίως των νεαρών κοριτσιών, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσα από το οποίο εύχεται "Χρόνια Πολλά σε όλους τις γυναίκες" και δηλώνει ότι τις αγαπάει όλες! Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια κάτω από το βίντεο έπεφταν βροχή. Δείτε την ανάρτησή του:



❤ #InternationalWomensDay


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις






Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Αυτό και αν είναι αποκάλυψη! Δεν φαντάζεστε ποια εκπομπή θα βλέπαμε αν δεν επέστρεφαν οι «Ξαναδέστε τους»!

Ευαγγελία Δερμετζόγλου: Η σοκαριστική περιγραφή της πρώτης νικήτριας του Survivor: «Αναγκαστήκαμε να κλέψω! Πήρα ένα σακουλάκι με άσπρη σκόνη και νόμιζα ότι ήταν αλεύρι, αλλά τελικά ήταν…»

Ελένη Ράντου – Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η σπάνια φωτογραφία με την 20χρονη κόρη τους, Νικολέτα! Σε ποιο μοιάζει;