Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό! Ειρήνη Αϊνατζιόγλου: Το ειδύλλιο Ειρήνης – μισθοφόρου, τα καρφιά στον Ορέστη Τσανγκ για την αδερφή της και η αλήθεια για τον χαρακτήρα του Αγγελόπουλου! (Βίντεο)

Χωρίς τίτλο
News 14.03.2017 08:41

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα… τι σας έχω… τι σας έχω…

Πάλι προτεινόμενη για αποχώρηση μετά την επιθυμία του Ορέστη Τσάνγκ, βρέθηκε η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου… Επειδή όμως δεν μπόρεσα να ταξιδέψω μέχρι τον Άγιο Δομήνικο για να μάθω τι έγινε ή τι συμβαίνει, πραγματικά ρε παιδί μου με αυτόν τον άνθρωπο και τι εμμονή μπορεί να έχει, συνάντησα την δίδυμα αδερφή της, Ειρήνη, και τα είπε όλα στο blog μου και το Youweekly.gr… Διαβάστε παρακάτω…

Αλλά ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Μαριάννα Καλέργη, η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από του Διάσημους, σε όλες τις συνεντεύξεις της έχει πει πως έγινε σεξ στην ομάδα των Μαχητών και πως ένα ειδύλλιο φάνηκε και στην κάμερα, αυτό του Κώστα μισθοφόρου και της Ειρήνης στην παραλία… Η ίδια ξεκαθαρίζει: «Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό! Δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο στην ομάδα μας! Όσο αυτό που είδατε στην τηλεόραση, ήταν μία εικόνα που παρεξηγήθηκε, τίποτα παραπάνω. Δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους…«. Ωστόσο, δεν θα μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε για τον Αγγελόπουλο και το πως είναι σαν χαρακτήρας. Στο τελευταίο επεισόδιο, συμπαίκτης του τον είπε διπρόσωπο κι εμείς είδαμε έναν άλλον άνθρωπο. Τι είναι στην πραγματικότητα; Η απάντηση της θα σας εκπλήξει…. Διαβάστε την συνέχεια στο dimisblog.

Share