Στο νοσοκομείο η μητέρα του Λευτέρη Πανταζή μετά τις δηλώσεις της Ζώζας Μεταξά! Έπαθε λιποθυμικό σοκ από την ταραχή της!

Στο νοσοκομείο η μητέρα του Λευτέρη Πανταζή μετά τις δηλώσεις της Ζώζας Μεταξά! Έπαθε λιποθυμικό σοκ από την ταραχή της!
Η Ζώζα Μεταξά εμφανίστηκε καλεσμένη με την κόρη της Κόνυ, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου… Η πρώην γυναίκα του Λευτέρη Πανταζή, ωστόσο, δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι’αυτόν, λέγοντας πως όλα αυτά τα χρόνια δεν της έδινε λεφτά(Δείτε εδώ το απόσπασμα)… Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν έχω πάρει τίποτα από τον Λευτέρη, μόνο κάτι σακούλες με τα ρούχα μου, όταν έφυγα από τον Λευτέρη τίποτα άλλο. Βγήκε αυτό επειδή άφηνα τον Λευτέρη να λέει ότι θέλει.«

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, έγινε ο απόλυτος χαμός στα τηλεοπτικά παράθυρα και στα sites, σχολιάζοντας το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και την απόφαση της Ζώζας να «καρφώσει» τον Λευτέρη δημόσια και δίπλα στην κόρη της. Μία κίνηση που δεν είχε και τις καλύτερες κριτικές… Ωστόσο, όλες αυτές οι δηλώσεις είχαν ένα άσχημο αντίκτυπο στην μητέρα του τραγουδιστή…Διαβάστε παρακάτω…

Όπως σας μεταφέρω αποκλειστικά μέσα από το blog μου και το Youweekly.gr, η μητέρα του Λευτέρη Πανταζή, κ.Παγκοζίδη, βλέποντας στην τηλεόραση αυτές τις δηλώσεις όπου συκοφαντούσαν δημόσια τον γιο της, έπαθε...διαβάστε την συνέχεια στο dimisblog.