Τον \"έκραξε\" κανονικότατα! \"Θα κάνω εγώ μια εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς ως χειρουργός και μετά από αυτό ας πάει και ο Ρουβάς στην Επίδαυρο\": Πασίγνωστος ηθοποιός τα \"έχωσε\" στον Σάκη!

Τον \


Στην κάμερα του Πρωινού παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη αγαπημένος ηθοποιός και απάντησε με έναν… ιδιαίτερο τρόπο σε ερώτηση που του έγινε αν μπορεί να γίνει ο καθένας ηθοποιός!

Ο λόγος για τον Ζαχαρία Ρόχα, ο οποίος με την απάντησή του κατέκραξε τον Σάκη Ρουβά-έτσι μου φάνηκε εμένα δηλαδή-! Διαβάστε παρακάτω...

"Ο καθένας μπορεί να γίνει ηθοποιός, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω μια εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς ως χειρουργός. Θα ήθελα πάρα πολύ. Παρακαλώ όποιος χειρουργός παρακολουθεί να μου δώσει το δικαίωμα αυτό να πάρω το νυστέρι να σφάξω έναν άνθρωπο και μετά από αυτό ας πάει και ο κύριος Ρουβάς στην Επίδαυρο. Γιατί όχι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:




Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η μεγάλη αποκάλυψη του Γουίλι Καλβουρτζή για τα «στημένα» περιστατικά στο Survivor! Τι τους ζητούσε η παραγωγή να κάνουν;

Τι είδαμε στο Survivor: Τα καρφιά του Μάριου στον μισθοφόρο, η απίστευτη δήλωση του Βασάλου για το φαγητό και τα κλάματα των παικτών για το… «απάνθρωπο» έπαθλο! (Βίντεο)

Survivor αποκλειστικό: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης! Νέες ίντριγκες, καρφώματα και ένα δύσκολο παιχνίδι (Βίντεο)