Διαζύγιο Βαρδινογιάννη – Αλοιμόνου: Οι μάρτυρες κλειδί και η κηδεμονία των παιδιών – Ποιος θα τα αναλάβει τελικά;

Διαζύγιο Βαρδινογιάννη – Αλοιμόνου: Οι μάρτυρες κλειδί και η κηδεμονία των παιδιών – Ποιος θα τα αναλάβει τελικά;
Δρόμους χωριστούς, μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά, αποφάσισε να τραβήξει ένα από τα πιο αγαπημένα και χαμηλών τόνων ζευγάρια της κοσμικής Αθήνας, ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλοιμόνου, με τον επιχειρηματία να ζητά τα παιδιά να μετακομίσουν μαζί του στην Αμερική!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αναταραχές ξεκίνησαν όταν η Τζίνα Αλοιμόνου επισκεπτόταν κρυφά μερικά δικηγορικά γραφεία, για να δει πως θα χειριστεί την κατάσταση με τον σύζυγο της και να μην δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα προς εκείνη… Αυτές οι επισκέψεις όμως δεν έμειναν για πολύ κρυφές…. Διαβάστε παρακάτω…

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης κατέθεσε με την σειρά του ασφαλιστικά μέτρα κατά της συζύγου του ανήμερα της ημέρας των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου οδηγώντας την στα δικαστήρια…Εκείνη με την σειρά της ξέσπασμα στις δικαστικές αίθουσες λέγοντας ότι θέλει τα παιδιά μαζί του στην Αμερική ενώ εκείνη θέλει να μείνει στην Ελλάδα… (Δείτε εδώ όλη την κατάθεση της εναντίον Βαρδινογιάννη).

Το θέμα όμως δεν είναι εκεί… Το θέμα είναι τι θα γίνει με την κηδεμονία των παιδιών, καθώς η Τζίνα Αλοιμόνου...διαβάστε την συνέχεια εδώ.