Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις της Σόφης Πασχάλη! Σηκώθηκε κι έφυγε η Σάσα Σταμάτη! (Βίντεο)

Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις της Σόφης Πασχάλη! Σηκώθηκε κι έφυγε η Σάσα Σταμάτη! (Βίντεο)
Στο Πρωινό προέβαλαν τις δηλώσεις της Σόφης Πασχάλη, και των φίλων της, (Δείτε εδώ), οι οποίοι εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα του Survivor και τα αρνητικά που έχουν γραφτεί για εκείνη.

Η ίδια η Πασχάλη, μην μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό της, απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να γνωρίζεται με τη Λάουρα Νάργες πριν μπουν στο παιχνίδι, καλώντας τους δημοσιογράφους να κάνουν έρευνα πριν γράψουν οτιδήποτε σχετικό. Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, τα σχόλια του Πρωινού ήταν καυστικότατα. Διαβάστε παρακάτω...

Η Σάσα Σταμάτη σηκώθηκε να φύγει από το πάνελ, πηγαίνοντας "να κάνει έρευνα", όπως είπε δηκτικά, ενώ και οι υπόλοιποι αναφέρθηκαν στο γεγονός, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να την ενοχλεί περισσότερο το κακό προφίλ που έβγαλε προς το τηλεοπτικό κοινό, από το να αναζητά ευθύνες κατόπιν εορτής από τους δημοσιογράφους.

Η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, ωστόσο ο διάλογος που έλαβε χώρα είχε ήδη πάρει φωτιά. Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Μαντέψτε ποια ομάδα κέρδισε το σημερινό έπαθλο… αν και έκανε προσπάθεια να χάσει (Βίντεο)

Η Μίνα Αρναούτη ποζάρει με μαγιό! Δείτε την φωτογραφία που έριξε το instagram

Μαμά αμέσου δράσης! Δεν φαντάζεστε τι κάνει η γυναίκα του Χανταμπάκη με τον γιο τους, τώρα που λείπει στο Survivor! Το βίντεο που μας εντυπωσίασε!