Για πρώτη φορά ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει γιατί έφυγε από το Star! \"Από το Star φύγαμε γιατί...\"

Για πρώτη φορά ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει γιατί έφυγε από το Star! \
Πολλά ερωτηματικά μας άφησε η αποχώρηση του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου από την τόσα χρόνια τηλεοπτική τους στέγη. Ωστόσο, ο ίδιο έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο TV ΕΘΝΟΣ, και ξεκαθάρισε το τοπίο για το τι συνέβη με το Star... Δείτε τι είπε!

Τι έγινε τελικά και αποφασίσατε μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου να βάλετε μια τελεία στη συνεργασίας σας με το Star; Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή σε ότι είχε να κάνει με την εκπομπή που θα θέλατε να παρουσιάσετε στη μετά ΦΜ εποχή ή έφταιγε το θέμα της ώρας προβολής της εκπομπής, η ζώνη κατά τη διάρκεια της οποίας θα βγαίνατε στον αέρα; Διαβάστε παρακάτω...

"Από το Star φύγαμε γιατί έληξε το συμβόλαιό μας. Δεν έγινε κάτι φοβερό… Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις, δεν καταλήξαμε κάπου συγκεκριμένα κι αυτό είναι όλο", απάντησε ο παρουσιαστής.

Γράφτηκε πως κάπου εκεί στις γιορτές των Χριστουγέννων δεχτήκατε μια επαναπροσέγγιση από τη διοίκηση του σταθμού. Όλο αυτό είχε δόση αλήθειας;

"Όχι, καμία… Δεν ξέρω τι γινόταν μέσα στο κανάλι και τι λεγόταν, πάντως εμείς δεν είχαμε καμία επαναπροσέγγιση. Χώρια που οι άνθρωποι τότε ήταν πανικόβλητοι που είχαν χάσει μέσα από τα χέρια τους το Voice και το Survivor".

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Είδηση βόβμα!Πασίγνωστη τραγουδίστρια θύμα ξυλοδαρμού από τον άντρα της- Οι φωτογραφίες που σοκάρουν

Ο Γιώργος Μαυρίδης χώρισε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! Η ιστορία που δεν γνώριζε κανείς…

Αποκλειστικό! Δείτε για πρώτη φορά την πανέμορφη αδερφή του Λάμπρου Χούτου!