Η Μίνα Ορφανού μας ανοίγει για πρώτη φορά το σπίτι της! Η νεκροκεφαλή ζώου στο σαλόνι της που έκλεψε τις εντυπώσεις! (Βίντεο)

Η Μίνα Ορφανού μας ανοίγει για πρώτη φορά το σπίτι της! Η νεκροκεφαλή ζώου στο σαλόνι της που έκλεψε τις εντυπώσεις! (Βίντεο)
To σπίτι της στην Καλλιθέα άνοιξε στο "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" η γνωστή ηθοποιός Μίνα Ορφανού, και έδωσε συνέντευξη στη δημοσιογράφο της εκπομπής Νάνσυ Παραδεισιανού.

Το ιδιαίτερο αρτ-ντεκό στήσιμο της διακόσμησης, όπως και η νεκροκεφαλή ενός ζώου, που όπως είπε, της έδωσε ένας βοσκός, καλυμμένη με χρυσό, είναι τα στοιχεία που τραβούν την προσοχή με την πρώτη ματιά. Στο σπίτι επίσης δεσπόζουν εικόνες προβυζαντινής τέχνης, τις οποίες έχει φιλοτεχνήσει η ίδια η ηθοποιός. Διαβάστε παρακάτω...

Η Μίνα Ορφανού μίλησε για τα μπότοξ που έχει κάνει και την εντατική γυμναστική, την οποία κάνει, ενώ, αναφερόμενη στα προσωπικά της, είπε ότι είναι μόνη από επιλογή εδώ και αρκετό καιρό, γιατί "όλοι κολλάνε στο επιδερμικό", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. "Πλέον δεν ονειρεύομαι έναν άνθρωπο για να μείνω για πάντα μαζί του", καταλήγει. Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έσκασε τώρα! Η δημόσια απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στις προσβολές του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ο Γρηγόρης είναι απλά….»

Δεν τους πήρε χαμπάρι κανείς! Κρυφός γάμος στο Δημαρχείο Πειραιά για πασίγνωστο ζευγάρι…

Στο πλευρό του Γιάννη Σπαλιάρα πασίγνωστος Έλληνας: «Σπαλ μου ότι είναι να γίνει θα γίνει, μην ανησυχείς!»