\"Ο Βαγγέλης Περρής είναι ο πιο κακός άνθρωπος της ελληνικής τηλεόρασης!\" Πασίγνωστος Έλληνας κατακεραυνώνει τον γνωστό παρουσιαστή!

\
Στην κάμερα των "Αποκαλυπτικών" μίλησε ο Δήμος Βερύκιος. Ο Μένιος Φουρθιώτης αναφέρθηκε στα εκπληκτικά νούμερα που σημειώνει ο ίδιος στο Happy Day, τονίζοντας: "Δήμο, θέλω να λείψεις ένα μήνα από το πόστο του, να δούμε τι νούμερα θα σημειώσει η εκπομπή!" ρίχνοντας το καρφάκι του στην εκπομπή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είπε ότι αισθάνεται ότι δεν πουλάει, αλλά ότι απλά είναι το μάτι και το αυτί του κάθε πολίτη, για αυτό τον βλέπει ο κόσμος. Αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, λέγοντας: "Έχει ένα χάρισμα σε σχέση με μένα. Τσαλακώνεται. Με αγαπά και με σέβεται, όπως και τον Θέμη Σοφό." Διαβάστε παρακάτω...

Τις μεγαλύτερες βόμβες του πάντως επιφύλαξε για τον Βαγγέλη Περρή, λέγοντας, όταν ρωτήθηκε για την εκπομπή που παρουσιάζει: "Τι κάνει ο Βαγγέλης Περρής; Ποια είναι η Αθηναϊδα Νέγκα; Εγώ για τον Βαγγέλη έχω πει ότι είναι ένας έξυπνος τηλεάνθρωπος, κακός όμως. Είναι ο πιο κακός άνθρωπος της ελληνικής τηλεόρασης, και του το έχω πει και χλυμα, μπροστά του." Τα καρφιά του κατευθύνθηκαν και στον Γιώργο Λιάγκα, για τον οποίο δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ότι είναι απέναντί του στο ραδιόφωνο! "Είναι παιδί για γαλλικά και πιάνο, του Πολυτεχνείου" συμπλήρωσε.

Απέφυγε τεχνηέντως να απαντήσει στις ερωτήσεις για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Λάκη Λαζόπουλο, και αρνήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από τον Alpha: "Δεν θα κάνω χαιρέκακα σχόλια για έναν άνθρωπο που έχει γονατίσει" σημείωσε.

Αναφορικά με το Survivor, είπε: "Δεν το βλέπω, γιατί δεν πάω με τον όχλο. Είναι πολύ νωρίς για να κρίνεις αν βγήκε στον Σκάι θετικά ή όχι", κατέληξε. Στο τέλος αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Πρόεδρο του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψει ποτέ ούτε αυτόν, πύτε το καράβι του Alpha. Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έσκασε τώρα! Η δημόσια απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στις προσβολές του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ο Γρηγόρης είναι απλά….»

Δεν τους πήρε χαμπάρι κανείς! Κρυφός γάμος στο Δημαρχείο Πειραιά για πασίγνωστο ζευγάρι…

Στο πλευρό του Γιάννη Σπαλιάρα πασίγνωστος Έλληνας: «Σπαλ μου ότι είναι να γίνει θα γίνει, μην ανησυχείς!»