Για πρώτη φορά! Η Κατερίνα Ζαρίφη απαντά στις φήμες που ακούγονται για απομάκρυνσή της από την εκπομπή της Ελένης!

Για πρώτη φορά! Η Κατερίνα Ζαρίφη απαντά στις φήμες που ακούγονται για απομάκρυνσή της από την εκπομπή της Ελένης!
Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε την Κατερίνα Ζαρίφη να λείπει ολοένα και συχνότερα παό το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη. Τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής, σε συνδυασμό με τις συνεχείς αλλαγές που δοκιμάζει η παρουσιάστρια, έχουν κάνει τις φήμες να φουντώσουν, και πολλούς να κάνουν λόγο για οριστική αποπομπή της Ζαρίφη από τις οθόνες μας.

Η ίδια η συνεργάτιδα της Ελένης παραχώρησε συνέντευξη στα "Αποκαλυπτικά" και πήρε θέση σε όλα όσα ακούγονται, δίνοντας με τον τρόπο της την απάντησή της στη φημολογία. "Για λινκ έξω βγαίνω έτσι κι αλλιώς από την αρχή της σεζόν, τα αγαπώ τα λινκ. Όλα καλά, όλα ανθηρά, ανήκουμε στο team "Ελένη", δεν έχει προκύψει κάτι. Απλά σε μια εκπομπή πολλά δοκιμάζονται. Όλα είναι καλά! Εγώ δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο για τα νούμερα που λες, όλα καλά, όλα ανθηρά", ξαναείπε η συνεργάτιδα της Ελένης. Δείτε αναλυτικά τι είπε η ίδια στο βίντεο που ακολουθεί:



Αμέσως μετά, η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου σχολίασε δηκτικά: "Είναι δύσκολες εποχές, το κορίτσι θέλει να κρατήσει τη δουλειά του, λογικό είναι να είσαι λίγο καταγγελτικός. Απλά δεν έιναι όμορφο για κανέναν να έρχεται υποβάθμιση του ρόλου του. Αλλά το ξαναλέω: δεν φταίει το πάνελ. Αντί να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, κοιτάς τους γύρω γύρω. Όσο για το μάτι που νομίζει ότι έχει η Ελένη, είναι το μάτι των τηλεθεατών που έφυγαν απο την εκπομπή", είπε όλο νόημα η τηλεκριτικός. Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βόμβα! Ελληνίδα παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ζητά 50 εκατομμύρια ευρώ από το κανάλι της για σεξουαλική παρενόχληση – Έβγαλε όλα τα άπλυτα στην φόρα

Πανικός στο Survivor! Λιποθυμούν οι παίκτες – Τι συμβαίνει στις γυναίκες του reality και μας το κρύβουν;

«Η εκπομπή της Μενεγάκη δεν βλέπεται!» Πασίγνωστη Ελληνίδα κατακεραυνώνει την Ελένη: «Είναι η πιο αδιάφορη και βαρετή εκπομπή!» (Βίντεο)