\"Το πρόβλημα δεν ήταν τα κορίτσια αλλά...\" Η Σόφι Πασχάλη ξεκαθαρίζει τι συνέβη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

\
Μετά από καιρό μαθαίνουμε ποιο τελικά ήταν το πρόβλημα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τους συμπαίκτες του. Η Σόφι Πασχάλη, δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό "Τηλεθεατής", αναφέρθηκε στο πρόβλημα μεταξύ του Ντάνου, των κοριτσιών αλλά και των αγοριών,οι οποίοι φαίνεται πως είχαν εκείνοι το θέμα με τον Σκιαθήτη.

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, πριν φύγεις, συζητήσατε;

Όχι, δεν πρόλαβα να κάνω κάποια συζήτηση μαζί του, γι’ αυτό και με είδατε να τον χαιρετώ με χειραψία. Έχω πει ότι δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του, ήταν κάτι που είχαμε όλοι μαζί, η ομάδα. Δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ προσωπικά. Απλά έπρεπε να συζητηθούν κάποια πράγματα από όλη την ομάδα για να το λήξουμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Από ότι ακούω, έγινε τώρα και χαίρομαι πάρα πολύ.

Όταν είδες την Ευρυδίκη να τα βρίσκει με τον Γιώργο, αισθάνθηκες προδομένη;

Το αντίθετο, αισθάνθηκα υπέροχα, γιατί ήθελα να συμβεί αυτό με όλους, όχι μόνο με την Ευρυδίκη. Καταρχάς το πρόβλημα δεν ήταν τα κορίτσια. Οι άντρες έπρεπε να τα βρουν μεταξύ τους. Εμείς απλά θέλαμε να τα βρουν γιατί αν δεν γινόταν αυτό, θα ήμασταν χωρισμένοι σε στρατόπεδα. Θέλαμε να υπάρχει μια όμορφη κατάσταση. Αυτό που μπορούν να μας χρεώσουν είναι ότι κάναμε τους ειρηνοποιούς. Αν δεν το πετύχαμε, ζητάμε συγγνώμη.

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

«Εξελίσσεται στην μεγαλύτερη απογοήτευση! Αραχτός και…» Γνωστός Έλληνας ξεσκίζει τον ΜΠΟ του Survivor!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ παίρνει θέση για το μνήμα της Αλίκης: «Η οικογένεια είμαι εγώ και…»

Πιο όμορφος από ποτέ ο γιος της Ελένης Μενεγάκη ποζάρει και «ρίχνει» το instagram!