Survivor: Το άγριο παρασκήνιο της «αλληλοεξόντωσης» Χανταμπάκη-Παπαδοπούλου

Survivor: Το άγριο παρασκήνιο της «αλληλοεξόντωσης» Χανταμπάκη-Παπαδοπούλου
Η παρασκηνιακή βεντέτα μεταξύ των δύο παικτών, που τους παρέσυρε στην έξοδο - Ζήτησαν να δουν την ψυχολόγο αμέσως μόλις βγήκαν από το παιχνίδι - Ο Στέλιος έζησε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, μόλις κατάλαβε το εναντίον του κλίμα στην Ελλάδα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor τις τελευταίες ημέρες και όλοι περιμένουν την επανέναρξη της προβολής του μετά την ολιγοήμερη διακοπή του Πάσχα. Η διακοπή αυτή θα κάνει καλό για τρεις λόγους:

Πρώτον, γιατί δίνει χρόνο στην παραγωγή να χειριστεί την απροσδόκητη κατάσταση που προέκυψε, με την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, που αφήνει μία κενή θέση στην ομάδα των Διάσημων, αλλά και την επεισοδιακή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη.

Δεύτερον, γιατί μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τους ίδιους τους παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι και προετοιμάζονται σε συνθήκες υψηλής ψυχολογικής πίεσης για την τελική φάση, όταν Μαχητές και Διάσημοι ενώνονται πλέον σε μία ομάδα.

Και τρίτον, στις εκκλησίες, που με το Survivor να προβάλλεται τις κρίσιμες ώρες της λειτουργίας της Μεγάλης Εβδομάδας, θα έμεναν σχεδόν άδειες, για λόγους που είναι περιττό να εξηγηθούν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο είναι εκρηκτικό. Αφενός μέσα στο παιχνίδι, όπου οι παίκτες, ειδικά της ομάδας των Διάσημων προσπαθούν να συνέλθουν από τις καταιγιστικές εξελίξεις, αδυνατώντας να αντιληφθούν γιατί και πώς προέκυψε ό,τι προέκυψε τις τελευταίες ημέρες. Θα πει κανείς ότι αν μπορούσαν να το αντιληφθούν, τότε ίσως θα έκαναν πολλά πράγματα διαφορετικά, - όπως να μην θεωρούν τον Ντάνο εύκολο στόχο - αλλά θαύματα γίνονται μόνο τη νύχτα της Ανάστασης και δεν αφορούν τις περίεργες συμπεριφορές των ανθρώπων, αλλά τους μυστήριους τρόπους έκφρασης του θεϊκού σχεδίου – για όσους πιστεύουν φυσικά. Και αφετέρου έξω από το παιχνίδι, καθώς εκεί παρέμεναν τουλάχιστον μέχρι χθες οι Παπαδοπούλου και Χανταμπάκης, που προσπαθούν, με το δικό του τρόπο ο κάθε, πρώην πλέον, παίκτης, να διαχειριστεί την επόμενη ημέρα, με τη βοήθεια και της ψυχολόγου, που βρίσκεται εκεί με πρόσκληση της παραγωγής. Και οι δύο τους πάντως ζήτησαν να κάνουν συνεδρίες, ώστε να προσαρμοστούν και πάλι στην (νέα) καθημερινότητά τους.

Το σοκ του Χανταμπάκη, που νόμιζε ότι ήταν αγαπητός

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χανταμπάκης υπέστη κάτι σαν… διαβάστε την συνέχεια του άρθρου εδώ