Ο αδερφός της Παπαδοπούλου πρόδωσε την αποχώρηση της από το Survivor; Το μήνυμα στα social media, που προβλημάτισε....

Ο αδερφός της Παπαδοπούλου πρόδωσε την αποχώρηση της από το Survivor; Το μήνυμα στα social media, που προβλημάτισε....
Ντόρος έχει γίνει της τελευταίες μέρες με την φημολογούμενη οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το Survivor.

Η τραγουδίστρια, μετά από αφάνταστο ψυχολογικό πόλεμο που της έκαναν οι συμπαίκτες της αποφάσισε να αποχωρήσει. Μέχρι στιγμής, το κανάλι και η παραγωγή δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα επίσημα... Διαβάστε παρακάτω..

Το Youweekly.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον αδερφό της, Στάθη, τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο εκείνος, όπως μας είπε, δεν ήξερε τίποτα γι'αυτή την αποχώρηση..

Χθες το βράδυ όμως, ο αδερφός της τραγουδίστρια έκανε μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, που μας προβλημάτισε πολύ. Μάλιστα, αρκετοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν ότι με τον τρόπο του το επιβεβαίωσε..."❤️❤️❤️❤️ Αυτή είναι Ειλικρινής Και αγωνίστρια και είμαι πολύ υπερήφανος αδελφός Σε στηρίζουμε και έξω από το παιχνίδι πάμε δυνατά"

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σόφη Πασχάλη για Αγγελόπουλο: «Δεν του άρεσε που τα έβαλε κάποιος με τον αγαπημένο του παίκτη γιατί…»

Από τον Ντάνο το περιμέναμε από άλλον μας ήρθε! Όταν ο Μπο χούφτωσε τα οπίσθια της Βαλαβάνη και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι! (Βίντεο)

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Σόφης Πασχάλη από τον Άγιο Δομίνικο και η άρνησή της να επιστρέψει! Δείτε τι ανέβασε (Photo)