Σοκάρει ο Τούρκος παραγωγός του Survivor: \"Ήμουν πολύ κοντά στο να πεθάνω όταν...\"(Βίντεο)

Σοκάρει ο Τούρκος παραγωγός του Survivor: \
Χθες το βράδυ,έκανε πρεμιέρα η Ελεονώρα Μελέτη με την εκπομπή Survivor Panorama. Η παρουσιάστρια έκανε μια εκπομπή γεμάτη με όχι και τόσο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, μιας και εμείς περιμέναμε να στριμώξει στον τοίχο τον Χανταμπάκη, αλλά δεν πειράζει, είχε γέλιο!

Ωστόσο, η Ελεονώρα προς το τέλος της εκπομπής, πήρε μια συνέντευξη από τον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος μας αποκάλυψε ότι παραλίγο να πεθάνει. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια τον ρώτησε πως έχει κάνει τόσες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια. Ο παραγωγός είπε: "Μέχρι σήμερα έχουμε πραγματοποιήσει πάνω από δύο χιλιάδες παραγωγές.Κάθε χρόνο πάνω από εκατόν σαράντα επεισόδια και δόξα το Θεό στην Τουρκία δεν είχαμε ποτέ αποτυχίες.Με εξαίρεση δύο μέρες που δεν είχαμε επιτυχία.Η πρώτη ήταν στην ταξιδιωτική μου εκπομπή.Δεν σημείωσε επιτυχία το πρώτο επεισόδιο, αλλά στο δεύτερο επεισόδιο πήγα στην Παμπλόνα όπου πραγματοποιούνται αγώνες ταύρων.Οπότε, ήταν το φεστιβάλ αγώνων ταύρων, που ονομάζεται San Fermin, στην Παμπλόνα της Ισπανίας και έτρεξα μπροστά από έναν ταύρο και έπεσα και ο ταύρος πέρασε από πάνω μου... Στην πραγματικότητα ήμουν πολύ κοντά να πεθάνω". Δείτε παρακάτω...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Βασίλης Σπανούλης-Ολυμπία Χοψονίδου: Η βόλτα με τα παιδιά τους και η…απρόσμενη συνάντηση!

Απίστευτο! Ο Στέλιος Χανταμπάκης ζυγίστηκε on air και δεν φαντάζεστε πόσα κιλά έχασε μέσα σε δύο μήνες! (Βίντεο)

Survivor: Και το βραβείο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ πάει στον Στέλιο Χανταμπάκη! Το μήνυμα που έστειλε για τον Αγγελόπουλο και μας έκανε να… σπάσουμε την τηλεόραση!