Η Ελεονώρα Μελέτη πρόδωσε την επιστροφή του Στέλιου Χανταμπάκη στην Ελλάδα! Που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το μοντέλο;

Η Ελεονώρα Μελέτη πρόδωσε την επιστροφή του Στέλιου Χανταμπάκη στην Ελλάδα! Που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το μοντέλο;
Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ο τελευταίος παίκτης που ψηφίστηκε από το κοινό για να αποχωρήσει από το Survivor, παρ'όλα αυτά όμως δεν επέστρεψε αμέσως Ελλάδα αφού αυτός είναι ο κανονισμός για κάθε παίκτη που αποχωρεί από το reality επιβίωσης!

Το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα η πολυαναμενόμενη εκπομπή Survivor Panorama με την Ελεονώρα Μελέτη στον ΣΚΑΙ, έκανε πρεμιέρα από τον Άγιο Δομίνικο. Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια ταξίδεψε μέχρι το εξωτικό νησί για να μεταφέρει στον κόσμο το κλίμα του παιχνιδιού μέσα από τα δικά της μάτια. Η ίδια φυσικά συνάντησε και μίλησε με τους τρεις παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το Survivor. Τον Πάνο Αργιανίδη, την Ειρήνη Koλιδά και τον Στέλιο Χανταμπάκη, γεγονός που μας τονίζει πως ο Στέλιος παραμένει ακόμη στην Δομινικανή Δημοκρατία για τα γυρίσματα της εκπομπής!

Παρόλο που φήμες έκαναν λόγο για incognito επιστροφή του μοντέλου στην Ελλάδα, η Ελεονώρα με έναν της tweet πρόδωσε ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης, μέχρι και τώρα που διαβάζετε αυτό το άρθρο, βρίσκεται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο καθώς είναι δύσκολο να επιστρέψει αμέσως, ύστερα από τόσες αντιδράσεις και κακεντρεχή σχόλια του κοινού για εκείνον!

Η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά: "Δν θ μαι κοντα σας για σχολισμο γτ ξεκιναω τ ταξιδι ο στελιος εμεινε πισωκ μιλαει για ολα στις 20:50 #SurvivorGr #SurvivorPanorama", που σημαίνει πως εκείνη γύρισε πίσω στα πάτρια εδάφη ενώ ο Στέλιος απολαμβάνει ακόμα την ξεκούραστη ζωή του νησιού! Δείτε το tweet της Ελεονώρας παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δείτε πως πέρασε η Ειρήνη Κολιδά την ημέρα του Πάσχα – Με ποιον ήταν;

Το Twitter κατακεραύνωσε τον Στέλιο Χανταμπάκη για τη χθεσινή του συνέντευξη! Προσπάθησε να γίνει συμπαθητικός αλλά…δεν τα κατάφερε!

Θα λιώσετε! Ο Σάκης Ρουβάς ποζάρει αγκαλιά με την κόρη του και ρίχνει το Instagram!