Survivor: Το πρώτο μήνυμα της Ειρήνης Παπαδοπούλου στα social media μετά την αποχώρησή της! Δείτε τι έγραψε...

Survivor: Το πρώτο μήνυμα της Ειρήνης Παπαδοπούλου στα social media μετά την αποχώρησή της! Δείτε τι έγραψε...
Μια εβδομάδα μετά την τελευταία αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor και το νέο επεισόδιο ξεκίνησε με ένα έκτακτο συμβούλιο νησιού. Σε αυτό ο Σάκης Τανιμανίδης είχε κάτι σημαντικό να ανακοινώσει στους παίκτες των δύο ομάδων και ξεκίνησε με το προφανές.

Από το συμβούλιο απουσίαζε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που την ήθελαν να επιθυμεί να αποχωρήσει από την παραλία των "Διάσημων". Όπως είπε ο παρουσιαστής η τραγουδίστρια αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. "Για να καταφέρεις να αντέξεις τις συνθήκες θα πρέπει να ξεπεράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Η Ειρήνη πήρε την απόφαση ότι θέλει να επιστρέψει στους δικούς της ανθρώπους". Διαβάστε παρακάτω...

Η τραγουδίστρια λίγο μετά την αποχώρησή της έγραψε στην επίσημη σελίδα της στο facebook: "Into the wild I go :losing my way,finding my soul "! "Χάνοντας τον δρόμο μου, βρίσκοντας την ψυχή μου" έγραψε η Ειρήνη! Με αυτά τα λόγια έδειξε πόσο ανάγκη είχε να φύγει από το ριάλιτι! Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σοκαριστικό! Αυτό είναι το συμφωνητικό που υπογράφουν οι παίκτες πριν μπουν στο Survivor! Η ρήτρα θανάτου και τα ψιλά γράμματα…

Για πρώτη φορά! Ο πατέρας του Στέλιου Χανταμπάκη μιλά και αποκαλύπτει: «Ο Στέλιος με πήρε και μου είπε…» (Βίντεο)

Survivor: Η Ειρήνη Κολιδά στέλνει το δικό της συγκινητικό μήνυμα στους «Μαχητές»! Μπορεί να επέστρεψε Ελλάδα, η σκέψη της όμως βρίσκεται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο!