\"Είναι τρελοί και άδικοι όσοι εκνευρίζονται με το Στέλιο!\": Απίστευτο ξέσπασμα του κολλητού του Στέλιου Χανταμπάκη-Ο λόγος που ακόμη παραμένει στον Άγιο Δομίνικο...(Βίντεο)

\
Στο "Φτιάξε καφέ" μίλησε ο κολλητός του Στέλιου Χανταμπάκη, Κώστας Σιδεράτος, ο οποίος δεν άργησε να ξεσπάσει για το πώς παρουσιάστηκε ο Στέλιος από την παραγωγή:

"Είχαμε γνωριστεί από το ποδόσφαιρο. Δεν περιμένω ένα παιχνίδι να μου πει ποιος είναι ο χαρακτήρας του Χανταμπάκη. Είναι τρελοί και άδικοι όσοι εκνευρίζονται μαζί του! Είναι φοβερό! Η κάμερα δεν δείχνει 24 ώρες το 24ωρο. Αν έγιναν μόνο όσα βγήκαν, τότε εκεί είναι μοναστήρι. Δεν έχει καταχραστεί κανένα κανόνα ηθικής. έχουμε μιλήσει. Διαβάστε παρακάτω...

Είναι στεναχωρημένος, γιατί έχουν κρυφτεί πάρα πολλά πράγματα, του χρεώσανε bullying φοβερό! Θα βγει η Ειρήνη και θα μιλήσει, τον ήξερε από πριν τον Στέλιο. Δεν ξέρω γιατί τον κρατάνε ακόμη εκεί, πάντως δεν ισχύει ότι θέλει να μιλήσει με τον παραγωγό", κατέληξε ο κολλητός του Στέλιου Χανταμπάκη. Δείτε τι ειπώθηκε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

Survivor: Αποχώρησε ο Λάμπρος Χούτος και μόλις άκουσε την απόφαση έμεινε… (Βίντεο)

Survivor αποκάλυψη: Παίκτες των «Μαχητών» και των «Διασήμων» πιάστηκαν να κλέβουν φαγητό! Απολογήθηκαν Ντάνος και Σπαλιάρας (Βίντεο)

Survivor: Επίθεση του Ντάνου στον Κοκκινάκη! Τον κατηγορεί για… (Βίντεο)